Vind gratis biografbilletter til filmen ”De otte Bjerge” – Og gratis sprogkursus i Italien

Vind gratis biografbilletter til filmen ”De otte Bjerge”.

Det er en af de bedste film, som jeg længe har set. Foreningen Società Dante Alighieri havde for-for-Danmarkspremiere på denne fantastiske film den 16. januar.

Tag din bedste ven med i biografen: Nu kan du vinde to billetter til filmen:

Meld dig til de italienske uger i Aarhus og deltag i lodtrækningen om 4 x 2 billetter. Blandt alle tilmeldte trækkes lod om 4 x 2 billetter: altså 2 x 2 billetter for tilmeldte i hhv. uge 30 og 31.

Vi trækker lod den 20. februar og de heldige vindere får direkte besked.

Læs om filmen HER og søg selv på flere anmeldelser i Google. Det er en usædvanlig smuk og fortryllende og bevægende film!

Hvis du ikke allerede er tilmeldt de italienske uger og dermed allerede deltager i lodtrækningen, så kan du stadig nå det via links i omtalen på hjemmesiden, og altså senest om 10 dage.

Husk, at der blandt alle tilmeldte i løbet af hver af de to italienske uger trækkes lod om en uges gratis undervisning på sprogskolen Palazzo Malvisi, værdi ca. 2.300 kr.

Tidligere og nuværende deltagere på de Italienske Uger får 300 kr. rabat på rejserne til Bagno di Romagna i 2023. Se mere om de tre rejser på www.iis.dk. Vælg mellem: Sprog, Vandring i naturparken, Kokkeskole og Akvarel. For at få rabatten, skal du først sende mail til [email protected] og bede om en rabatkode inden tilmelding. Oplys navn og hvornår du har deltaget/deltager i de intensive italienske uger i Aarhus. Så sender vi en personlig rabatkode.

CI VEDIAMO AL CINEMA

CI VEDIAMO AD AARHUS

CI VEDIAMO IN ITALIA

Ib Larsen

Porcellino pratico