Indmeldelse Odense

 

Velkommen som medlem af Foreningen Società Dante Alighieri, Odense.

Via vores medlemssystem fra ‘Flexbillet’ betaler man ved indmeldelsen med Dankort eller med andre kreditkort.  Medlemskabet er straks aktivt.  Kun de medlemmer, som har betalt kontingent, kan modtage nyhedsmails om foreningens egne aktiviteter og om alle de andre mange tilbud, som kommer i løbet af året.

Prisen* for medlemskab for de næste 12 måneder er kr. 200 for enkeltmedlemmer,  kr 375 for samboende par og kr 100 for studerende, som modtager SU.

Sådan melder man sig ind: Gå til medlemssiden via dette LINK .

Når siden åbner op i et ny vindue, så tryk INDMELD og følg instruktionerne. Husk at have et betalingskort klar.

Lidt erfaringer med systemet:

Systemet tænker nogle gange mindre hurtigt, men til gengæld fornuftigt og eftertænksomt, og lidt tålmod hos brugeren skader ikke.

Hvis feltet til Postnummer ikke har plads til at skrive de fire tal, så sluk og begynd helt forfra. Når feltet med Postnummer udfyldes, kommer BY automatisk frem, så det kan man ikke selv skrive.

NB: Man skal  ikke trykke på LOGIN nederst til venstre; men man skal gå direkte til den røde INDMELD-knap

Når betaling er gennemført, fremsendes straks via e-mail en kvittering/faktura og få minutter senere følger også et medlemskort, som man blot kan klippe ud. Ved kommende arrangementer i Foreningen udleveres et passende plastik etui. Medlemskortet forevises på anfordring ved arrangementer. Medlemskortet er udstyret med et personligt medlemsnummer, udløbsdato samt en stregkode. Når de 12 måneders medlemskab er ved at udløbe, fremsendes automatisk opkrævning for de følgende 12 måneder.

Det er muligt for samboende par begge at komme på mailinglisten, om ønsket – dog således at der er en primær mailadresse, som medlemskabet og betalingen knytter sig til.

Som nævnt vil kun betalende medlemmer  kunne modtage e-mails fra Foreningen, så vi opfordrer til at man straks betaler kontingentet.

Medlemskortet giver også adgang til at deltage i arrangementerne i de andre afdelinger af Società Dante Alighieri på samme vilkår som deres medlemmer.

NB: Ved indmeldelse accepterer man også at få nyhedsmails fra webmaster, Italien Information Service (IIS)  (www.iis.dk)  – nyheder om italienske aktiviteter i Danmark, om italienske bøger, film, foredrag og fx også om rejser til Italien. Såfremt man ikke ønsker at modtage yderligere nyhedsmails fra IIS, kan disse meget nemt frameldes via link i den tilsendte nyhedsmail.

Gæster og andre ikke-medlemmer er velkomne til arrangementerne og  kan meget nemt komme til at købe en adgangsbillet til Foreningen Società Dante Alighieri’s aktiviteter via Flexbillet. Der vil ud for hvert arrangement være et link, som fører til køb og print af billet. Foreningens medlemmer har normalt gratis adgang og skal blot møde op og på anmodning fremvise gyldigt medlemskort.

Gæster og ikke-medlemmer betaler altså for at deltage i arrangementer; men det er til gengæld meget billigt: oftest kun kr. 100/ foredrag, som fx hos aftenskolerne og Folkeuniversitetet vil koste mindst kr. 200/ foredrag. Formentlig vil det så være en bedre investering i stedet at betale det årlige kontingent på kr. 200 og dermed få gratis adgang til 10-15 foredrag.

På Foreningens hjemmeside NYT FRA ODENSE,  er store dele det kommende program sat op med masser af aktiviteter. Der kommer løbende mange flere arrangementer på hjemmesiden.

Vi er sikre på, at medlemmern er glade for medlemssystemet fra Flexbillet. Hvis der mod forventning skulle være problemer, spørgsmål eller konstruktive kommentarer til medlemssystemet, så kontakt venligst Foreningen via e-mail på mail@dante-alighieri.dk og oplys problemet og gerne også et telefonnummer, så vil vi forsøge at vejlede på bedste vis.

 

Med mange venlige hilsner og arrivederci

Formand Solveig Bennike

*NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et mindre, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.