Indmeldelse og fornyelse af medlemskab

Nyt Medlem

Velkommen som medlem af Foreningen Società Dante Alighieri, Odense.

Via vores medlemssystem fra ‘EventIt’ betaler man ved indmeldelsen med Dankort eller med andre kreditkort.  Medlemskabet er straks aktivt.  Kun de medlemmer, som har betalt kontingent, kan modtage nyhedsmails om foreningens egne aktiviteter og om andre tilbud, som kommer i løbet af året.

Prisen* for medlemskab for de næste 12 måneder er kr. 200 for enkeltmedlemmer,  kr 375 for samboende par og kr 100 for studerende, som modtager SU.

Sådan melder man sig ind: Gå til medlemssiden via dette link: https://flexbillet.dk/dante-odense/

Når siden åbner op i et ny vindue, så tryk INDMELD og følg instruktionerne. Husk at have et betalingskort klar.

Lidt erfaringer med systemet:

Systemet tænker nogle gange mindre hurtigt, men til gengæld fornuftigt og eftertænksomt, og lidt tålmod hos brugeren skader ikke.

Hvis feltet til Postnummer ikke har plads til at skrive de fire tal, så sluk og begynd helt forfra. Når feltet med Postnummer udfyldes, kommer BY automatisk frem, så det kan man ikke selv skrive.

NB: Man skal  ikke trykke på LOGIN nederst til venstre; men man skal gå direkte til den røde INDMELD-knap

Når betaling er gennemført, fremsendes straks via e-mail en kvittering/faktura og få minutter senere følger også et medlemskort, som man blot kan klippe ud. Ved kommende arrangementer i Foreningen kan man bede om et passende plastik etui. Medlemskortet forevises på anfordring ved arrangementer. Medlemskortet er udstyret med et personligt medlemsnummer, udløbsdato samt en stregkode. Når de 12 måneders medlemskab er ved at udløbe, fremsendes automatisk opkrævning for de følgende 12 måneder.

Det er muligt for samboende par begge at komme på mailinglisten, om ønsket – dog således at der er en primær mailadresse, som medlemskabet og betalingen knytter sig til.

Som nævnt vil kun betalende medlemmer  kunne modtage e-mails fra Foreningen, så vi opfordrer til at man straks betaler kontingentet.

Medlemskortet giver også adgang til at deltage i arrangementerne i de andre afdelinger af Società Dante Alighieri på samme vilkår som deres medlemmer.

Gæster og andre ikke-medlemmer er velkomne til arrangementerne og  kan meget nemt komme til at købe en adgangsbillet til Foreningen Società Dante Alighieri’s aktiviteter via LINK til EventIt: https://flexbillet.dk/dante-odense/. Der vil ud for hvert arrangement være et link, som fører til køb og print af billet.

Gæster og ikke-medlemmer betaler altså for at deltage i arrangementer; men det er til gengæld meget billigt: oftest kun kr. 150 pr foredrag, som fx hos aftenskolerne og Folkeuniversitetet vil koste mindst kr. 200/ foredrag. Formentlig vil det så være en bedre investering i stedet at betale det årlige kontingent på kr. 200 og dermed få adgang til ca. 8 foredrag for 75 kr pr. gang.

Du finder det kommende program på foreningens hjemmeside NYT FRA ODENSE  . Der kan desuden løbende komme flere arrangementer på siden.

Vi er sikre på, at medlemmerne er glade for medlemssystemet fra EventIt. Hvis der mod forventning skulle være problemer, spørgsmål eller konstruktive kommentarer til medlemssystemet, så kontakt venligst Foreningen via e-mail på [email protected] og oplys problemet og gerne også et telefonnummer, så vil vi forsøge at vejlede på bedste vis.

 

Med mange venlige hilsner og arrivederci

Formand Marie Louise Schack Gam

*NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 11 – samt et mindre, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.

 

Fornyelse af medlemskab (for nuværende medlemmer)

Hvis du allerede er medlem:

Medlemskabet er løbende 12 måneder fra indmeldelsesdato og følger altså ikke kalenderåret

Kort før de 12 måneder er udløbet, så udsender Flexbillet automatisk en betalingsanmodning med et link direkte til fornyelsen. Det er vigtigt, at man følger det  link, som er i den tilsendte mail, og som knytter an til det personlige medlemsnummer.

Man skal altså intet foretage sig, før man modtager mail med anmodning om fornyelsen af medlemskabet for de næste 12 måneder.

Udløbsdato for medlemskabet fremgår af medlemskortet. Man skal altid kunne fremvise gyldigt medlemskort.

Kun helt nye medlemmer, skal melde sig ind via linket på hjemmesiden under den relevante afdeling, under:  “INDMELDELSE” – mens eksisterende medlemmer, skal bruge linket i den tilsendte mail fra Flexbillet. Hvis man ikke bruger linket og  sit gamle medlemsnummer, så går det skævt, og man vil med det gamle medlemsnummer så fortsat modtage betalingsanmodninger!

NB: Såfremt der er ændringer i ‘Medlemsstatus’ (Enkeltmedlem, Samboende Par, Studentermedlem eller NY e-mail, adresse), så skal man inden betaling kontakte Foreningen via e-mail: mail@dante-alighieri og oplyse afdeling, navn(e), adresser samt tidligere og kommende medlemsstatus. Foreningen retter så status og  sender mail tilbage med bekræftelse for ændring,  og først da kan man komme til korrekt fornyelse af medlemskabet. Såfremt medlemskabet –  mod Foreningens håb – ikke skulle ønskes fornyet, så kontakt også Foreningen via mail for at undgå yderligere rykkere og risiko for besøg af store mænd med totoveringer og rygmærker.

Når medlemskabet er fornyet og betalt via EventIt, så tilsendes straks via e-mail et nyt, personligt  medlemskort med medlemsnummer, som skal bruges ved kommende betalingsarrangementer og i øvrigt fremvises på anfordring ved andre arrangementer. Klip kortet ud og gem det.

NB: Når man begynder at få mails om fornyelse, så sparer man intet ved at vente fx nogle måneder med at forny medlemskabet: Betalingen og dermed fornyelsen gælder automatisk fra udløbet af nuværende medlemsperiode.

Når meddelelse om fornyelse modtages, og såfrem medlemskabet ikke ønskes fornyet, så vær venlig at kontakte foreningen og bed om at blive udmeldt: Så undgår du senere rykkerskrivelser.

I den mail, som der kommer fra EventIt, er opgivet to kontakt-adresser:

Kontakt EventIt ved tekniske problemer – og  kontakt Foreningen  kun ved ændringer i medlemsstatus/medlemskab.