Indmeldelse Sydøst, Trekantområdet

Velkommen som NYT medlem af Foreningen Società Dante Alighieri Sydøst: Fredericia, Kolding, Vejle, Middelfart, Haderslev mm.

Via vores medlemssystem fra ‘event.it’ betaler man ved indmeldelsen med Dankort eller med andre kreditkort.  Medlemskabet er straks aktivt.  Kun de medlemmer, som har betalt kontingent, kan modtage nyhedsmails om foreningens egne aktiviteter og om alle de andre mange tilbud, som kommer i løbet af året.

Prisen* for medlemskab er 200 kr. for enkeltmedlemmer, 375 kr. for samboende par og 100 kr. for studerende, som modtager SU. Medlemsskabet fornyes hver år pr. 1. januar. Nye medlemmer, som melder sig ind midt i året betaler, en andel i forhold til de måneder, der resterer frem til nytår.

Sådan melder man sig ind: Gå til medlemssiden via medlemssiden hos event.it via dette LINK

Når siden åbner op i et ny vindue, så tryk på INDMELD og følg instruktionerne. Husk at have et betalingskort klar.

Lidt erfaringer med systemet:

Systemet tænker nogle gange mindre hurtigt, men til gengæld fornuftigt og eftertænksomt, og lidt tålmod hos brugeren skader ikke.

Hvis feltet til Postnummer ikke har plads til at skrive de fire tal, så sluk og begynd helt forfra. Når feltet med Postnummer udfyldes, kommer BY automatisk frem, så det kan man ikke selv skrive.

NB: Man skal  ikke trykke på LOGIN nederst til venstre; men man skal gå direkte til den røde INDMELDknap

Når betaling er gennemført, fremsendes straks via e-mail en kvittering/faktura og få minutter senere følger også et medlemskort, som man blot kan klippe ud. Ved kommende arrangementer i Foreningen udleveres et passende plastik etui. Medlemskortet forevises på anfordring ved arrangementer. Medlemskortet er udstyret med et personligt medlemsnummer, udløbsdato samt en stregkode. Når de 12 måneders medlemskab er ved at udløbe, fremsendes automatisk opkrævning for de følgende 12 måneder.

Det er muligt for samboende par begge at komme på mailinglisten, om ønsket – dog således at der er en primær mailadresse, som medlemskabet og betalingen knytter sig til.

Som nævnt vil kun betalende medlemmer  kunne modtage e-mails fra Foreningen, så vi opfordrer til at man straks betaler kontingentet.

Medlemskortet giver også adgang til at deltage i arrangementerne i de andre afdelinger af Società Dante Alighieri: Nogle gange med rabat og nogle gange helt gratis og oftest på samme vilkår som medlemmerne dér.

NB: Ved indmeldelse accepterer man også at få nyhedsmails fra webmaster, Italien Information Service (IIS)  (www.iis.dk)  – nyheder om italienske aktiviteter i Danmark, om italienske bøger, film, foredrag og fx også om rejser til Italien. Såfremt man ikke ønsker at modtage yderligere nyhedsmails fra IIS, kan disse meget nemt frameldes via link i den tilsendte nyhedsmail.

Gæster og andre ikke-medlemmer er velkomne til arrangementerne og  kan meget nemt komme til at købe en adgangsbillet til Foreningen Società Dante Alighieri’s aktiviteter via event.it. Der vil ud for hvert arrangement være et link, som fører til køb og print af billet. Foreningens medlemmer har normalt gratis adgang og skal blot møde op og på anmodning fremvise gyldigt medlemskort.

Gæster og ikke-medlemmer betaler altså for at deltage i arrangementer; men det er til gengæld meget billigt: oftest kun kr. 100/ foredrag, som fx hos aftenskolerne og Folkeuniversitetet vil koste mindst kr. 200/ foredrag. Formentlig vil det så være en bedre investering i stedet at betale det årlige kontingent på kr. 200 og dermed få gratis adgang, eller adgang med stor rabat, til 6-8 foredrag i denne afdeling eller i andre afdelinger af Società Dante Alighieri.

På Foreningens hjemmeside NYT FRA DANTE SYDØST  finder man info om kommende aktiviteter. Der kommer løbende mange flere arrangementer på hjemmesiden.

Vi er sikre på, at medlemmern er glade for medlemssystemet fra event.it. Hvis der mod forventning skulle være problemer, spørgsmål eller konstruktive kommentarer til medlemssystemet, så kontakt venligst Foreningens webmaster via e-mail på [email protected] og oplys problemet og gerne også et telefonnummer, så vil vi forsøge at vejlede på bedste vis.

*NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et mindre, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.