Aarhus

Benvenuti – velkommen

Foreningen Società Dante Alighieri i Aarhus blev stiftet den 8. juni, 1949 og er således den ældste afdeling af Società Dante Alighieri i Danmark. Foreningen har i mange mange år haft hjemsted på – og tætte relationer til – Århus Universitet I løbet af året er der ca. 10-15 arrangementer, som dækker meget forskellige områder af italiensk kultur. Der er koncerter, film og foredrag, udflugter og rejser. De fleste af foredragene er på dansk og nogle få på italiensk; men alle har på et lødigt niveau ’noget med Italien eller italiensk kultur at gøre´.

Betaling af det årlige, næsten symbolske, kontingent*:

For de næste 12 måneder koster det kun kr. 200 for enkeltmedlemmer,  kr. 375 for samboende par –  og for studerende, som modtager SU, koster det kun kr 100.
For dette beløb får man altså adgang til ca. 10 – 15 aktiviteter, og alle afsluttes de med et glas drikkeligt vin, som også er inkluderet!

Medlemmerne i én afdeling af Società Dante Alighieri kan deltage i aktiviteter i en af de andre afdelinger af Società Dante Alighieri og på lige fod med medlemmerne dér.

Medlemmernes gæster og andre interesserede er naturligvis altid velkomne til de forskellige foredrag, og de køber blot adgangsbillet til en symbolsk pris på kr. 100/ person/foredrag via billetlinket som er anført under de enkelte arrangementer. Det vil sikkert være en bedre investering at melde sig ind, betale kr 200 og dermed få adgang til 10 – 15 spændende arrangementer.

Indmeldelse i Foreningen Società Dante Alighieri, Århus:

Indmeldelse,  og evt. fornyelse og betaling af medlemskab kan kun ske via siden INDMELDELSE AARHUS

 

 

Øvrige henvendelser vedr. medlemsskab til: Kasserer Mette Mondrup Tlf: 86 12 68 12

Eller til: Ib Larsen Presidente Tlf: 86 26 16 66 E-mail: [email protected]

*NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et mindre, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.