Sydøst-Jylland

Benvenuti – velkommen

Dante Sydøst: Fredericia – Kolding – Vejle – Middelfart – Christiansfeld – Haderslev.

Her på hjemmesiden vil der løbende være nyt fra Forenigen med oplysninger om indmeldelse og program for de kommende arrangementer.

Facebook: Se også Dante Syd’s Facebookside

I løbet af året er der en række af arrangementer, som dækker meget forskellige områder af italiensk kultur: Koncerter, film og foredrag, udflugter og rejser. De fleste af foredragene er på dansk og nogle få på italiensk; men alle har på et lødigt niveau ’noget med Italien eller italiensk kultur at gøre´.

Betaling* af det årlige, næsten symbolske, kontingent:

For de næste 12 måneder koster det kun kr. 200 for enkeltmedlemmer,  kr. 375 for samboende par – og for studerende, som modtager SU, koster det kun kr 100.
For dette beløb får man altså enten helt gratis adgang, eller adgang med stor rabat, til ca. 10 – 15 aktiviteter i denne afdeling eller i en af de andre afdelinger af Società Dante Alighieri, og alle afsluttes de med et glas drikkeligt vin, som også er inkluderet!

Medlemmerne i én afdeling af Società Dante Alighieri kan deltage i aktiviteter i en af de andre afdelinger af Società Dante Alighieri og på lige fod med medlemmerne dér.

 

Medlemmernes gæster og andre interesserede er naturligvis altid velkomne til de forskellige foredrag, og de køber blot adgangsbillet til en symbolsk pris på kr. 100/ person/foredrag via billetlinket som er anført under de enkelte arrangementer. Det vil sikkert være en bedre investering at melde sig ind, betale kr 200 og dermed få adgang til 10 – 15 spændende arrangementer.

Indmeldelse i Foreningen Società Dante Alighieri, Syd:

Indmeldelse og betaling af medlemskab kan kun ske via link, som  er på hjemmesiden  under KONTINGENTBETALING og INDMELDELSE

 

 

 

 

 

La Società Dante Alighieri di Dante Sydøst è una sezione della Società Dante Alighieri di Aarhus: Presidente Ib Larsen

Ib Larsen, Presidente Società Dante Alighieri Aarhus  8220 BRABRAND.

E-mail: [email protected]

 

*NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et mindre, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.