Rejsen til Rom, december 2020: COVID-19

Vedr. Covid-19

 

Med forbehold for den generelle Corona-situation, som jo naturligvis kan ændre situationen, så kan jeg med glæde oplyse, at rejsen bliver gennemført ved et passende antal deltagere. Antallet af mulige deltagere er reduceret på denne rejse for at sikre større afstand og større bevægelsesfrihed og plads fx på restauranter og i museer.  Så man kan og bør roligt melde sig så snart som muligt, Alle deltagere udstyres med en lille radiomodtager og guiderne har en sender, der rækker et par hundrede meter. Så man behøver altså ikke stå tæt!

Det er dog klart, at hvis fx Udenrigsministeriets Rejsevejledning på et senere tidspunkt skulle fraråde rejsen, så bliver den aflyst. Deltagerne i rejsen får selvfølgelig så refunderet det indbetalte beløb, og uden diskussion, da der jo er tale om en ’pakkerejse’, altså med fly, hotel osv.

For tiden er ’smittetrykket’ væsentligt lavere i Italien end i Danmark, og italienere er generelt meget mere bevidste end danskerne om at holde afstand, hyppig afspritning og mundbind osv.

Udover at holde øje med situationen via danske medier og hjemmesider, så kan jeg anbefale denne Facebook-Gruppe, som ofte opdateres med personlige oplevelser fra Rom.

 

Arrivederci Roma

 

Ib Larsen