Onsdag den 6. juni: Bernhard Hagen: NY ITALIENS REGERING

Foreningens trofaste støtte og foredragsholder, Bernhard Hagen,  kommer –  på mange, mange opfordringer fra medlemmerne –  tilbage:

 

ALLE ER VELKOMMEN DENNE AFTEN – Arrangementer er end del af “Den Italienske Uge i Aarhus”, så derfor er der åbent  og gratis adgang for alle.

 

 

Foreningen Società Dante Alighieri inviterer herved alle interesserede til et foredrag ved Bernhard Hagen:

 

Onsdag den 6. juni kl. 19.30:

Århus Universitet,

NB: I de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort på dette LINK

 

Bernhard Hagen skriver:

Italiens nye regering

Torsdag 31. maj faldt regeringskabalen endelig på plads, næsten tre måneder efter parlamentsvalget 4. marts. En regering bestående af de to populistiske partier Lega og 5-Stjernebevægelsen og med den temmelig ukendte advokat og juraprofessor Giuseppe Conte som premierminister. Forløbet var ikke bare langtrukkent, men til tider tumultarisk og med surrealistisk hurtige skift i hele situationen. Foredraget vil tage udgangspunkt i valgresultatet 4. marts, beskrive processen frem til regeringsdannelsen og til sidst diskutere, om Italien under den nye populist-regering kommer til at forlade euroen.

Bernhard Hagen er cand. mag. Historie, italiensk, samfundsfag. – Lektor emeritus fra Aarhus Katedralskole.

Bernhard Hagen er en stor kender af Italien og beskæftiger sig indgående med at studere og kommentere det interessante, italienske politiske system. Da han samtidig er en levende og meget engageret fortæller, venter der tilhørerne en rigtig god aften.

Ved at LIKE denne Facebookside, så får man automatisk Bernhard Hagens frekvente og dybdeborende opdateringer om italiensk politik.

Efter foredraget bydes som vanligt på et glas vin og en hyggelig snak med Bernhard Hagen og med de øvrige Italiens-interesserede.