Eva Ravnbøls nye bog: “Gud er Italiener” Køb bogen og få den tilsendt med PostNord

Alle skal fremvise billet ved indgangen – se nedenfor

 

Sidste nyt: Læs om aktive rejser med valg mellem: SPROG. AKVAREL, KOKKESKOLE, BRIDGE og GOLF på www.iis.dk 

 

NB: Hvis du ikke har mulighed for at afhente bogen ved foredraget den 16. marts, kan du få den tilsendt med PostNord. Bogen kan så bestilles og betales via dette LINK

Pris ved levering med PostNord, inkl. bog, handling, indpakning og porto: kr 300,-

 

Foreningen i samarbejde af il Consolato onorario d’Italia  inviterer til foredrag  og bogpræsentation med TV-2-journalist mm Eva Ravnbøl:

 

Onsdag den 16. marts, 2022, kl 17.00

Aarhus Universitet

Juridisk Auditorium (Bygning 1343, lok. 275)

Bartholins Allé, 8000 Aarhus C

Kort: se LINK

 

Den 14. marts udkommer Eva Ravnbøls længe ventede nye bog: Gud er Italiener”. Bogen kan købes med meget stor rabat – se nedenfor.

 

”I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl. Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har stiftet familie i den italienske hovedstad og hun er på mange måder lige så italiensk, som hun er dansk.

GUD ER ITALIENER er hendes personlige portræt af det land, der blev hendes. En bog om Berlusconi, uldne undertrøjer, mode, la dolce vita og farlige appelsiner. Om fodbold, pasta, paven, scootere og farverige svigermødre. Og om corona, katastrofer og korruption.

Først og fremmest er GUD ER ITALIENER dog en medrivende kærlighedserklæring til et land og et folk – og en opfordring til at lære at leve lidt mere på italiensk.

Om forfatteren:
Eva Ravnbøl, Journalist og forfatter. Korrespondent i Italien for TV 2. Tidligere vært på madprogrammet Pasta Plus og “Min italienske Drøm”. m.fl. Har siden 1990 boet i Italien, hvor også hendes to børn, Sofia og Camillo, bor.

Vejledende udsalgspris 299,95 kr.
240 sider.

NB: Bogen kan nu købes og forudbetales via dette LINK 

SPECIALPRIS Ved forudbetaling  nu og afhentning ved foredraget den 16. marts: Kun kr 200,- / stk* (bestilling senest den 6. marts 2022)

NB: Hvis du ikke har mulighed for at afhente bogen ved foredraget, kan du få den tilsendt med PostNord. Bogen kan så bestilles og betales via dette LINK

Pris ved levering med PostNord, inkl. bog, handling, indpakning og porto: kr 300,-

 

Alle er velkomne til foredraget den 16. marts og alle skal anskaffe en adgangsbillet:

Foreningens medlemmer deltager gratis, men skal også  ‘købe’ medlemsbillet og fremvise den ved indgangen. Gæster/ikke-medlemmer er velkomne, men skal også forinden og god tid købe adgangsbillet* kr. 100,- via dette LINK

 

Det vil nok være en god idé at melde sig ind i Foreningen for i alt kun kr. 200,- og dermed få gratis adgang til dette foredrag og ca. 10 andre foredrag i løbet af de næste 12 måneder. Medlemsskabet er løbende 12 mdr. fra indmeldelsesdato.

 

Efter foredraget byder Foreningen på et glas vin og en snak med Eva Ravnbøl og med de øvrige deltagere

 

 

 

* NB: I forbindelse med evt. køb af gæstebillet og bog pålignes et mindre gebyr, som tydeligt fremgår, inden endelig betaling accepteres,