Nyhedsmail fra den 19. december

Foreningen Società Dante Alighieri, Aarhus: Kontingent og forårsprogram. Denne nyhedsmail ligger også på hjemmesiden under NYT FRA AARHUS

Nyt og nye tider fra Foreningen Società Dante Alighieri, Aarhus.

 

Vi er glade for at kunne meddele at Foreningens nye medlemssystem fra Flexbillet, som nu sørger for styring af medlemskartoteket, udsendelse af nyhedsmails, opkrævning af kontingent osv. nu skal anvendes og forhåbentlig til stor  glæde for medlemmerne.

Med det nye system kan medlemmerne straks betale med Dankort og også med andre kreditkort. Meget snart vil kun de medlemmer, som har betalt kontingent modtage nyhedsmails om foreningens egne aktiviteter og om alle de andre mange tilbud, som kommer i løbet af året. I overgangsfasen ind til den 31. december vil der dog kunne forekomme mails fra både det gamle og trætte mailsystem og mails fra det nye og friske Flexbillet-mail-system. 

Af praktiske grunde er vi nødt til at bede alle medlemmerne foretage indmeldelse igen:

Det gøres meget nemt ved at gå til siden http://flexbillet.dk/dante . Når  Flexbillet-siden åbner op, så tryk der på INDMELD og følg instruktionerne. Husk at have et betalingskort klar.

Når betaling er gennemført, fremsendes straks via e-mail en kvittering/faktura, og få minutter senere følger også et medlemskort, som man blot kan klippe ud. Ved kommende arrangementer i Foreningen udleveres et passende plastik etui.

Mange medlemmer har efterlyst netop et decideret medlemskort; men det har været for dyrt at skulle udsende med almindelig post. Men nu får alle et medlemskort, som kan forevises ved særlige arrangementer. Medlemskortet er udstyret med navn,  medlemsnummer, udløbsdato samt en stregkode.

Samtidig bliver det nu muligt for samboende par begge at komme på mailinglisten, om ønsket – dog således at der er en primær mailadresse, som medlemskabet og betalingen knytter sig til.  Hvis feltet med Mobiltelefonnummer udfyldes, har Foreningen også en mulighed for via Flexbillet at sende en sms, såfremt der fx skulle komme en aflysning i sidste øjeblik af et arrangement.

Som nævnt vil kun betalende medlemmer for fremtiden kunne modtage e-mails fra Foreningen, så vi opfordrer til,  at man straks betaler kontingentet. Med det nye system undgår Foreningen også evt. gratister på mailinglisten og til arrangementerne, og de betalende medlemmer vil have et gyldigt medlemskort.

For fremtiden kan gæster og andre ikke-medlemmer stadig meget nemt komme til arrangementerne, men kun ved at købe en adgangsbillet via Flexbillet. Der vil meget snart ud for hvert arrangement være et link, som fører til køb og print af billet. Foreningens medlemmer har normalt gratis adgang og skal blot møde op. Gæster og ikke-medlemmer skal betale for at deltage i arrangementer; men det er til gengæld meget billigt: oftest kun kr. 100/ foredrag, som fx hos aftenskolerne og Folkeuniversitet vil koste mindst kr. 200/ foredrag. Formentlig vil det så være en bedre investering i stedet at betale det årlige kontingent på kr. 200 og dermed få gratis adgang til 10-15 foredrag.

På Foreningens hjemmeside NYT FRA AARHUS, http://www.dante-alighieri.dk/?page_id=102  er store del af forårets program 2014 sat op med en lang række af aktiviteter fra den 14. januar og til et stykke ind i juni måned. Men flere aktiviteter vil løbende komme på programmet.

Vi er sikre på, at medlemmerne bliver glade for Flexbillet-systemet, som gerne skulle lette betalinger og kommunikationen.  Hvis der mod forventning skulle være problemer, spørgsmål, eller der er konstruktive kommentarer til medlemssystemet, så kontakt venligst Foreningen via e-mail på [email protected] og oplys problemet og gerne også et telefonnummer, så vil vi forsøge at afhjælpe udfordringen.

NB: Denne mail udsendes i dag torsdag den 19. december af sikkerhedsmæssige grunde via det hidtidige mailsystem. Samme mail vil også blive udsendt af det nye system i morgen fredag den 20. december. Vi håber på overbærenhed og forståelse – det kan kun blive bedre i fremtiden.

Alle betalende medlemmer ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår

Società Dante Alighieri

COMITATO DI AARHUS (DK)

 

 

PS: Et godt tilbud til medlemmerne:

Nåede du ikke at købe de sidste julegaver.. så har Foreningen et antal af bogen FYNBOERNE I ITALIEN, som Susanne Truelsen præsenterede ved sit foredrag om de Fynske Malere i Italien. Bogen kan med medlemsrabat købes til kun kr. 140. Samtidig har Susanne Truelsen i kommission overladt en portion af nytrykte kalendere 2014 med motiver fra Civita d’ Antino. Også denne smukke kalender kan købes med medlemsrabat til kun kr. 90. Bestilling og aftale om afhentning via e-mail: [email protected]