Kontingentbetaling og indmeldelse

Nyt og nye tider fra Foreningen Società Dante Alighieri, Aarhus.

Vi er glade for at kunne meddele at Foreningens nye medlemssystem fra Flexbillet, nu sørger for styring af medlemskartoteket, udsendelse af nyhedsmails, opkrævning af kontingent osv.

Kun medlemmer som har betalt kontingent over Flexbillet får for fremtiden nyhdsmails og kan komme til arrangementerne.

Med det nye system kan medlemmerne straks betale med Dankort og også med andre kreditkort. Samtidig vil kun de medlemmer, som har betalt kontingent modtage nyhedsmails om foreningens egne aktiviteter og om alle de andre mange tilbud, som kommer i løbet af året.

Af praktiske grunde er vi nødt til at bede alle medlemmerne foretage indmeldelse igen:

Det gøres kun, men meget nemt, ved at gå til medlemssiden hos Flexbillet via dette LINK .

Når siden åbner op i et ny vindue, så tryk  på den røde knap: INDMELD og følg instruktionerne. Husk at have et betalingskort klar.

Lidt erfaringer med systemet:

Systemet tænker nogle gange mindre hurtigt, men til gengæld fornuftigt og eftertænksomt, og lidt tålmod hos brugeren skader ikke.

Hvis feltet til Postnummer ikke har plads til at skrive de fire tal, så sluk og begynd helt forfra.

Man skal  ikke trykke på LOGIN nederst til venstre; men man skal gå direkte til den røde INDMELD-knap

Når betaling er gennemført, fremsendes straks via e-mail en kvittering/faktura og få minutter senere følger også et medlemskort, som man blot kan klippe ud. Ved kommende arrangementer i Foreningen udleveres et passende plastik etui.

Mange medlemmer har efterlyst netop et decideret medlemskort; men det har været for dyrt at skulle udsende med almindelig post. Men nu får alle et medlemskort, som forevises ved arrangementerne. Medlemskortet er udstyret med et medlemsnummer, udløbsdato samt en stregkode.

Samtidig bliver det nu muligt for samboende par begge at komme på mailinglisten, om ønsket – dog således at der er en primær mailadresse, som medlemskabet og betalingen knytter sig til.

Som nævnt vil kun betalende medlemmer for fremtiden kunne modtage e-mails fra Foreningen, så vi opfordrer til at man straks betaler kontingentet.

For fremtiden kan gæster og andre ikke-medlemmer meget nemt komme til at købe en adgangsbillet via Flexbillet. Der vil ud for hvert arrangement være et link, som fører til køb og print af billet. Foreningens medlemmer har normalt gratis adgang og skal blot møde op. Gæster og ikke-medlemmer skal betale for at deltage i arrangementer; men det er til gengæld meget billigt: oftest kun kr. 100/ foredrag, tilsvarende arrangementer som fx hos aftenskolerne og Folkeuniversitet vil koste mindst kr. 200/ foredrag. Formentlig vil det så være en bedre investering i stedet at betale det årlige kontingent på kr. 200 og dermed få gratis adgang til 15- 20 foredrag og et tilhørende glas vin.

På Foreningens hjemmeside NYT FRA AARHUS er store del af forårets program 2014 sat op med masser af aktivititeter. Der vil senere komme endnu flere arrangementer for foråret og også for efteråret på hjemmesiden. 

Vi er sikre på, at medlemmerne bliver glade for Flexbillet. Hvis der mod forventning skulle være problemer, spørgsmål eller konstruktive kommentarer til medlemssystemet, så kontakt venligst Foreningen via e-mail på [email protected] og oplys om problemet og gerne også et telefonnummer, så vil vi forsøge sammen at afhjælpe udfordringen.