Mandag den 16. januar. Bernhard Hagen”Italiensk politik netop nu”

 HUSK gyldigt medlemskort eller adgangsbillet*

 

Foreningen Società Dante Alighieri inviterer herved medlemmerne (og evt. gæster/ikke-medlemmer*) til et foredrag ved Bernhard Hagen:

 

Mandag den 16. januar kl. 19.30:

Århus Universitet,

NB: I de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort på dette LINK

Italiensk politik netop nu!

Folkeafstemningen den 4. december blev et bragende nederlag for Italiens unge premierminister Matteo Renzi. Vælgerne leverede en brutal fyreseddel til den mand, der to år tidligere stod så stærkt, at han næsten kunne gå på vandet. Hvad gik galt? Og hvilke konsekvenser vil nederlaget få for italiensk og europæisk politik? Kommer der valg og kommer Grillo til magten? Vil han trække Italien ud af euroen og vil euroen kunne overleve? Og hvad nu med Renzi? Forlader han politik eller kan han gøre come back? En diskussion af alle disse spørgsmål vil være temaet for aftenens foredrag.

Bernhard Hagen er cand. mag. Historie, italiensk, samfundsfag. – Lektor emeritus fra Aarhus Katedralskole.

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri har gratis adgang og skal ikke forhåndstilmelde sig og altså ikke købe adgangsbillet, men de foreviser på blot på anfordring gyldigt medlemskort; mens ikke-medlemmer og gæster betaler kr. 100/person.
* KUN gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget, og det gør de ved at købe adgangsbillet via dette LINK

(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer). 

Bernhard Hagen er en stor kender af Italien og beskæftiger sig indgående med at studere og kommentere det interessante, italienske politiske system. Da han samtidig er en levende og meget engageret fortæller, venter der tilhørerne en rigtig god aften.

Ved at LIKE denne Facebookside, så får man automatisk Bernhard Hagens frekvente og dybdeborende opdateringer om italiensk politik.

Efter foredraget bydes som vanligt på et glas vin og en hyggelig snak med Bernhard Hagen og med de øvrige medlemmer.