KØB OLIVENOLIE

I forbindelse med Olivenolie-arrangementet den 8. april har Francesco Ulisse har tilbudt at medbringe et antal af sin og familiens gode olivenolie til salg i forbindelse med arrangementet.

Olien er i 3-liters metaldunke.

Foreningens medlemmer og andre interesserede kan købe en 3-liters dunke til kr. 300,- stk,  altså kun kr. 100,-/liter ægte og god olivenolie!

Francesco Ulisse, som er tidligere bestyrelsesmedlem og aktiv i Dante Odense, glæder hvert år medlemmerne med tilsvarende tilbud. Medlemmerne i Odense er meget begejstrede for både kvalitet og pris.

NB: Olien reserveres bindende via Foreningens billetsystem.

Flexbillet, som driver billetsystemet, har desværre hævet billetgebyret betragteligt.

For at lade køberne spare de ekstra 20 kroner/dunk, som billetgebyret ellers ville løbe op i, så kan/skal man altså kun reservere olien via linket. Selvom der står NUL kroner, så er det naturligvis ikke prisen for olien – kun prisen for at reservere!

Nærmere følger ang. betalingen, inden olien så kan afhentes i forbindelse med arrangementet.

Brug dette LINK til at reservere olivenolie – reservationen er bindende!

 

NB: Selvom du ikke kan komme til (eller få en plads til) arrangementet, så kan du godt bestille olien alligevel: Send en mail til [email protected] med dit ønske og navn mv. Så reserverer vi olien til dig. Den vil så kunne afhentes på dagen for arrangementet.