SÅ BLIVER DET ALLIGEVEL ITALIENSK FORÅR IGEN: Køb igen italienske specialiteter til lave priser

NY BUTIK

For det første kan vi glæde medlemmerne med, at vi har fået en aftale om endnu en medlems-rabat:

www.eurosama.dk , som jo tidligere lejlighedsvist har åbnet for salget af italienske specialiteter til medlemmerne, åbner nu en ny butik: Delitaly, i Aarhus C og med dagligt salg til alle.

Butikken åbner den 27. december ’23 kl. 10.00.

(Åbningen var planlagt til den 22. december, men er lige udskudt et par dage, så alt kan være helt på plads til åbningen).

Medlemmerne af de forskellige afdelinger af Foreningen Società Dante Alighieri  får10% rabat ved fremvisning af gyldigt medlemskort.

Butikken ligger oven på “Havnens Fiskehus” , Fiskerivej 6. 8000 Aarhus C.

 

 

 

 

 

 

Det er  på mange, mange opfordringer igen lykkedes for den italienske forening Società Dante Alighieri at få engros– firmaet www.eurosama.dk  til at lukke op for salg til private på særlige dage i december

 

Italienske specialiteter til Danmarks laveste priser!

Vi har lokket Foreningens faste støtte, engros-virksomheden www.eurosama.dk i Hinnerup til at tage forskud på den længe ventede åbning for salg til private.

Der er åbent for salg til private nu på fredag  den 1. december kl. 12-17

Vi fralægger os ethvert ansvar, hvis nogen kommer til at forkøbe sig i oste, pølser, skinker, vine eller i andre af de billige og lækre fristelser.

NB: Man behøver ikke at være medlem af den fantastiske forening  Società Dante Alighieri for at nyde godt af dette gode tilbud. Men det er da generelt dumt ikke at være medlem, for der er så mange andre og gode tilbud og events.

Adressen er (tryk på linket): Læsøvej 7, 8382 Hinnerup  

www.dante-alighieri.dk 

www.iis.dk 

 

MEDLEMSTILBUD   – Gælder for ALLE, også for ikke-medlemmer:

Gode tilbud.

 

Italiensk restaurant med  10 -15% rabat. 

Den nye og meget anmelderroste restaurant Vecchio Convento i Odder tilbyder medlemmerne af Società Dante Alighieri 10-15% rabat ved fremvisning af Dante-medlemskort. Rabatten gælder alle åbningsdage indtil den marts 2022. Fra marts ikke fredage og lørdage. Der er åbent alle dage fra 10.30 – 22/23.00  (dog ikke søndage og mandage)  Se anmeldelse her:  Vecchio convento STIFTEN

TILBUDDET  gælder også ‘venner af Italien Information Service AS

Der er nu åbent for servering både ude og inde.

Sammen med Vecchio Convento Odder arrangeres en rejse til ’moderskibet’  Oktober 2024 Vecchio Convento i Beatrice Portinari’s hjemby Portico di Romagna. Beatrice Portinari var Dantes evige, uforløste forelskelse og muse og ledsager gennem den allegoriske rejse gennem Paradiset.

Download dit RABATKORT  HER

Kortet er ikke medlemskort, men et rabatkort som gælder de næste 13 måneder.

Må deles og sendes til alle bekendte og ubekendte.

Bare én i selskabet har kortet, så gælder rabatten for alle