I biffen for en 50’er

 

Medlemstilbud

 

Se filmen ”Umberto Eco’s italienske bibliotek” for en halvtredser!

For er et par uger siden havde Foreningen den store glæde at have premiere på  filmen’ Umberto Eco – Mit italienske bibliotek’.

Selvom det kunne lyde som en ’smal’ film med en måske begrænset interesse, så var der var totalt udsolgt.

Det viste sig da også at være en uforglemmelig film: Morsom, berigende, oplysende – en film som alle bør se og få stor glæde af. Hvem skulle have troet, at bogsamlinger og præsentationer og Umberto Eco og hans familie kunne være så interessante – Ja, jeg kom til at grine og more mig gevaldigt.

Glæden ved bogsamlinger, smukke biblioteker, glæden bøger, glæde ved at læse og bladre i bøger.

Bøger er næsten evige. Som Eco siger i filmen: ”For få år siden var Floppy disc geniale, de kunne rumme eceaner af viden og informationer, men nu er ingen i stand til at åbne og læse dem”.

 Læs Per Juul Carlsen’s anmeldelse   

Hør interview med Thomas Harder om Umberto Eco på dette LINK

Jeg har netop på Foreningens vegne fået en rigtig god aftale med Biografen Øst For Paradis. Ved fremvisning af gyldigt medlemskort kan foreningens medlemmer og en gæst komme ind at se denne skønne film for kun 50 kr/person så længe filmen stadig vises

Sådan gør du: Se listen over kommende forevisninger HER Biografen har netop bekræftet, at de nu forlænger visningsperioden; men vent ikke for længe! Du skal blot bestille dine billetter, og så ca. 20-30 min før forestillingen henvende dig ved billetsalget, vise dit medlemskort og betale den rørende lave pris for en helt unik filmoplevelse. De sparede 50 kroner kan du så købe noget hyggeligt for til at nyde før og under filmen.

Paradisgade 7, 8000 Aarhus, Se LINK

Det er med min varmeste anbefaling:  Det er en film som alle bør se!

GOD FORNØJELSE

Ib Larsen

Presidente

www.dante-alighieri.dk