GODE TILBUD TIL ALLE – RABAT PÅ RISTORANTE og på økologiske italienske vine og specialiteter, og ny bog om Rom

Gode tilbud til ALLE, som elsker Italien 

Italiensk restaurant med  10 -15% rabat. 

Den nye og meget anmelderroste restaurant Vecchio Convento i Odder tilbyder  10-15% rabat ved fremvisning af rabatskort.  Se anmeldelse her:  Vecchio convento STIFTEN

TILBUDDET  gælder også ‘venner af Italien Information Service AS’

Sammen med Vecchio Convento Odder arrangeres i 2024 to rejser til  Vecchio Convento i Beatrice Portinari’s hjemby Portico di Romagna. Beatrice Portinari var Dantes evige, uforløste forelskelse og muse og ledsager gennem den allegoriske rejse gennem Paradiset.  KOKKESKOLE, SPROGSKOLE, AKVAREL -og masser af udflugter, trøffelmarked og trøffeljagt og vingårdsbesøg mm

Læs om rejserne  7.- 14- maj og 8. – 15- oktober, 2024. 

Download dit RABATKORT   her: Rabatkort

Kortet er ikke medlemskort, men et rabatkort som gælder  for alle og de næste mange måneder.

Må deles og sendes til alle bekendte og ubekendte.

Bare én i selskabet har kortet, så gælder rabatten for alle

*  *  *   *   *

Ny butik og ny  rabat på italienske specialiteter

Nu kan vi også glæde medlemmerne med, at vi har fået en aftale om endnu en rabat:

www.eurosama.dk , som jo tidligere lejlighedsvist har åbnet for salget af italienske specialiteter til medlemmerne, åbner nu en ny butik: Delitaly, i Aarhus C og med dagligt salg til alle.

Medlemmerne af de forskellige afdelinger af Foreningen Società Dante Alighieri  får 10% rabat ved fremvisning af gyldigt medlemskort eller ved fremvisning af  dette rabatkort, som kan downloades på dette link:   Rabatkort DELITALY Aarhus

Butikken ligger oven på “Havnens Fiskehus” , Fiskerivej 6. 8000 Aarhus C.

*  *  *   *   *

Ny bog om Rom med 25% rabat

Evighedernes By Rom – Historie, magt og monumenter.

Denne bog fortæller Roms dybt fascinerende historie, om de historiske og politiske strømninger, der har skabt byen, og hvordan forskellige tiders magthavere har formet og omformet den. Bogen er dermed en nøgle til forståelse af en af verdens mest elskede byer, dens historie, arkitektur og monumenter.

Rom er ikke bare Italiens hovedstad; den har i 2500 år været et kulturelt, religiøst og politisk omdrejningspunkt for Europa og hele Middelhavsområdet. Først som centrum i Romerriget, et af de største imperier verden har set, og siden som omdrejningspunkt for hele den katolske verden. Med Italiens samling i 1800-tallet blev byen den nye nations helt naturlige hovedstad – hvad kunne den andet med sådan en forhistorie?

Bogen fortæller hele historien fra kejser Augustus til i dag. Vægten er lagt på tre markante storhedstider: kejsernes Rom i oldtiden, pavernes Rom i middelalderen og renæssancen og det italienske Rom fra landets samling til efter Mussolinis fald under 2. verdenskrig. Bogen viser, hvordan Roms magthavere fra Augustus til Mussolini gennem byggeprojekter, monumenter og byplanlægning iscenesatte byen som ”Den Evige Stad” og hele tiden refererede til forgængerne.

Bogen er henvendt til den historieinteresserede læser og til den kulturrejsende, som gerne vil nogle spadestik dybere, end hvad en almindelig rejseguide kan tilbyde.

Køb bogen på GAD.DK på dette LINK På passende sted i betalingen indtastes denne rabatkode: ROM25

-og så falder prisen, inkl. forsendelse til i alt kr. 216,46

*  *  *   *   *

 

SIDSTE NYT: Endnu en ægte italiensk, restaurant giver rabat på 10%: Besøg “Da Salvatore” i Hammel.  Få, men gode og ægte italienske retter til en meget rimelig pris – et besøg værd! Salvatore Cappello var en af de første til at åbne italiensk ristorante i Aarhus. Mange husker måske stadig fx “Roma ” I Frederiksgade, “Colosseum”  i Skolegade og mange andre. Nu nyder Salvatore at kræse om gæsterne i det roligere Hammel.

 

 

20% Rabat på økologiske italienske vine, specialiteter, spiritus og likør mm. Alle produkterne er produceret bæredygtigt, med respekt for natur og biodiversitet.

Testpiloter søges til ny webshop med fokus på bæredygtighed

Vi har netop lanceret en ny webshop www.bioitalia.dk

På Bioitalia.dk finder du økologiske italienske vine, specialiteter, spiritus og likør mm. Alle produkterne er produceret bæredygtigt, med respekt for natur og biodiversitet.

For at få testet webshoppen, tilbyder vi dig en specialrabat gældende i en kort periode.

Brug koden testpiloter2023 og vi fratrækker dit køb 20% på alle varerogså varer markeret som tilbud. Kort sagt på alt i webbutikken.

Denne rabatkode er for teste at hele systemet i webbutikken, og er kun gældende i en kort periodeindtil 15/07/2023.

Hvis du bestiller i webshoppen og opdager fejl eller andet, håber vi at du har forståelse for at der er tale om en testperiode.

Finder du fejl eller andet, håber vi at du vil give os en tilbagemelding på mail [email protected]

Brug rabatkoden: testpiloter2023 og få 20% rabat på alle varer,

på ordre afgivet senest den 15/07/2023 på www.bioitalia.dk

Med venlig hilsen

BioItalia.dk
Toldboden 3, 1. d.
8800 Viborg
Tlf. 33 60 18 01
www.bioitalia.dk

 

15% rabat

Foreningens medlem og støtte Kurts Bødker fra firmaet Lowin i Viborg har sendt dette åbningstilbud til sin nye webshop for økologiske vine og andre gode og spiselige produkter.

Hjemmesiderne er www.økovine.dk  – eller www.bioitalia.dk  (det er samme side, man kommer ind på).

Der er jo meget andet end vin også div. specialiteter samt gin, Limoncello og tonicvand – alt er Italiensk og økologisk.

Vi tilbyder medlemmerne af Dante en pæn rabat på 15% for at promovere den nye webbutik.

Jeg har oprettet en speciel rabatkupon dante2021 der kan anvendes ved køb på www.økovine.dk

Rabatten på 15% fratrækkes ved alle køb –dog ikke på i forvejen særligt nedsatte tilbudsvarer (p.t. 2 varer).

Rabatkoden er:   dante2021

Rabatkoden er gældende indtil udgangen af september 2021.