Invitation til gratis, Italiensk Forestilling på Odin Teatret.

Fra Odin Teatret har Foreningen Società Dante Alighieri fået dette gode tilbud:

 

På Nordisk Teaterlaboratorium -Odin Teatret i Holstebro, har vi i anledningen af, at vi endelig måtte åbne igen, sat en masse af vores klassiske forestillinger på programmet, og vi inviterer publikum til at komme og se dem, helt og aldeles gratis

 

Den 17 & 19. juni spiller vi forestillingen SALT, med den Italienske skuespiller Roberta Carreri og musiker Jan Ferslev, og den tænkte jeg kunne være oplagt for jeres medlemmer.

Forestillingen spilles på Italiensk, men den fine og poetiske stemning i forestilling gør at langt de fleste, der har bare en lille smule kendskab til sproget og kulturen, vil få en god teateroplevelse.

 

SALT er baseret på fortællingen ”Lettera al Vento” fra
”Si sta facendo sempre più tradi. Romanzo in forma di lettere.” (“Det bliver stadigt senere. En brevroman.”) af Antonio Tabucchi, og er en smuk fortælling der gennem drama og musik, fører os igennem en kvindes rejse fra middelhavet, i søgen efter sin elskede.

 

 

Var det noget der kunne friste? I kan læse mere om forestillingen herunder – hvor man også kan bestille de gratis billetter. Vælg blot billet til ”NUL KRONER”

 

Den 17. juni Se LINK 

 

Den 19. juni Se LINK

 

Der er naturligvis en lille køretur for mange her til Holstebro , men jeg tænkte at nu hvor billetterne var gratis kunne det alligevel være at i kunne have lyst til at komme herover og opleve lidt Italiensk Kultur, mens vi venter på at man kan rejse ?

 

Mange Hilsner

Pernille Abildgaard Ullmann

 

Projektkoordinator Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret.

 

Telefon 97 42 47 77