Mandag 29 april kl. 19.00: Filmen “LAZZARO DEN LYKKELIGE” – Kun 4 pladser tilbage

K

Foreningen fortsætter traditionen med at indbyde til forpremierer til italienske film  i biografen ØST FOR PARADIS. Foreningen kan vise filmene lang tid før de officielt får premiere i Danmark. Filmene er naturligvist med danske undertekster.

 

Mandag den 29. april kl. 19.00, 

Filmen “LAZZARO DEN LYKKELIGE”

Biografen Øst for Paradis (ØFP), Paradisgade 7. 8000 Aarhus C

 

Billetterne til special-forestillingen med for-for-danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 70 stk  og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino) og skal og kan nu kun  købes gennem dette LINK

(Normalprisen for billetter til film i ØFP er kr 100,- /stk)

 

Foreningen inviterer til for-for-premiere  i Danmark på Alice Rohrwacher‘s nye film:

“Lazzaro den lykkelige”

Filmen ‘Lazzaro den lykkelige’ er en blanding af periodedrama, science fiction og samfunds-kommentar i en italiensk fabel om en ung mands ihærdige forsøg på at være et godt menneske i en verden styret af penge.

Instruktøren Alice Rohrwacher delte prisen for bedste manus med iranske 3 Faces til Cannes Film Festival 2018.

Læs om filmen og se traileren HER

Der er et begrænset antal pladser, og pladserne sælges unummererede.  Når biografsalen, ca. 10 minutter før forevisningen, åbner døren til denne helt unikke forestilling, så er det efter efter  jeg-stiger- på-bussen-systemet-og-får-den-plads-som-er ledig.  Salen åbnes

Billetterne skal købes via Foreningens eget billetsystem, og billet fremvises og scannes ved indgangen til biografsalen.

Selve billetsalget er  via Foreningens eget billetsystem, og altså ikke gennem biografen Øst for Paradis.

Billetterne til special-forestillingen med for-for-danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 70 stk  og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino) og skal og kan nu kun  købes gennem dette LINK

NB: I forb. m. købet betales et mindre billetgebyr. Det samlede beløb fremgår tydeligt, inden endelig accept af pris og køb.

 

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe så:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan intet med salget af billetter at gøre

2) men send en mail til [email protected]: I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM  – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser!