Tirsdag den 7. juni, 2022, Foredrag ved Ivan Z. Sørensen: (Pesten i) Bergamo

 

Vi er meget glade for at kunne invitere til et foredrag med mag.art. og cand.mag. Ivan Z Sørensen

 (Pesten i) Bergamo

Tirsdag den 7. juni,   2022 kl. 19.30

Århus Universitet,

NB: I det vanlige auditorium i de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort, tryk på LINK  

 (Pesten i) Bergamo

Corona marts 2020: Bergamo på alles læber! Og tanken ledtes hen på J.P. Jacobsens grumme skildring af ”Pesten i Bergamo” i 1300-tallet. Dét er parentesen om dette foredrag om en norditaliensk kulturhistorisk perle: Bergamo. Vi gennemgår byens / provinsens kulturhistorie og struktur (Città alta og bassa), dens prægtige seværdigheder og navnkundige personligheder. Byen er let at komme til. Gode råd til overnatning, spise- og shopping-steder.

Bergamo er sammen med Brescia kulturhovedstæder i 2023

Læs og se meget mere på dette link: Bergamo Kultur 2023

Se, print og medbring dette nyttige støtteark til foredraget.

 

 

Ivan Z. Sørensen er mag.art. og cand.mag. i dansk og religionshistorie. Foredragsholder og forfatter. Har været gymnasielærer, dansk lektor ved Firenzes Universitet og Museumsinspektør på Karen Blixen Museet. Har udgivet flere bøger, især om Firenze og Karen Blixen.

Gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK

(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få gratis adgang til 10-15 arrangementer).

Efter foredraget bydes som vanligt på et glas vin og mulighed for snak med foredragsholderen og med de øvrige medlemmer.

 

 

 

 

**NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et lille, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af, om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.