Viborg. Program for foråret 2016

Viborg. Program for foråret 2016

Hvis andet ikke fremgår af sæsonens program, foregår alle foreningens arrangementer kl. 19.30 i Viborg Katedralskoles bibliotek med indgang i den nordlige ende af ballustraden. Døren vil normalt være åben fra 19.15 til 19.45.

Alle deltagere betaler kr 25,- ved indgangen (også medlemmer og gæster). Ved deltagelse i flere arrangementer, ser Foreningen meget gerne, at man melder sig ind.

 

  1. JANUAR 2016 indleder Gisella Paccoi og Massimo Scudo sæsonen med at give os et indblik i italiensk kropssprog: Italiensk samtale uden ord.

Det er en kendt sag, at italienerne gestikulerer, når de taler; men at de også kan kommunikere med hinanden uden at tale, er måske overraskende for de fleste.

Det vil to italienere, Gisella Paccoi og Massimo Scudo demonstrere. Det bliver en lærerig, sjov og underholdende aften. Kropssproget anvendes i mange forskellige miljøer, og det bliver vist på billeder, med små filmklip og demonstreret af Massimo med humor, sobert og måske en lille smule frækt. Der bliver mulighed for selv at prøve teknikken af, hvis man har lyst!

 Gisella Paccoi er bl.a. uddannet journalist og har boet i Danmark i 6 år og har her undervist i bl.a. italiensk.

Massimo Scudo har boet i Danmark i 7 år og har bl.a. arbejdet som underviser i FOF.

 

  1. marts Francesca og Bjørn Thomassen: Kulturforskelle Italien – Danmark. Bjørn holdt i 2014 foredrag om Rom og romerne bag facaden. I år har han taget sin italienske hustru med.

Denne aften vil der også være generalforsamling i foreningen. Dagsorden udsendes senere.

 

  1. april: Bente Schrøder Rasmussen: Om forfatteren mm. Ascanio Celestino

Bente vil fortælle lidt om sin egen baggrund og ideen til at lave en oversættelse af Ascanio Celestinis værker. Derefter et “portræt” af ham, og fortælling om hans vigtigste bøger. Oplæsning fra Det sorte får, og et lillebitte filmklip (2-3 min) med Ascanio, så publikum får en lille ide om, hvordan han ser ud, og hvordan han agerer. 

Efter pausen vil Bente fortælle om sit møde med ham i København i forbindelse med præsentationen af oversættelsen af Jeg går i gåsegang og til slut læse et par historier fra bogen.

28. april koncert med Fabio Federico – Klassisk guitarist. www.fabiofederico.com

Program kommer senere.

Datoen for Mad i Maj ligger endnu ikke fast.

 

Husk at betale kontingent for 2016 (150 kr.) inden generalforsamlingen 7/3.

Net bank: 9318 0006793819 (Sparekassen Kronjylland)