Sprogkurser, Madkurser i Aarhus og i Italien – Rejser til Italien

En hilsen fra Ib Larsen, italiensklærer mmm.

Til tidligere og nuværende kursister:

  • Invitation til næsten gratis foredrag om Kunsten i Rom og om Dario Fo: Kun 10 kr./ foredrag inkl. et glas vin.
  • Madkurser, Sprogkurser i Aarhus og i Italien :-)
  • Sprogkurser i Aarhus ( og også i Italien)
  • Italienske uger i Århus
  • Enetimer/individuel, intensive undervisning
  • Madkurser i Aarhus og i Italien
  • Aktive rejser (vandring, bridge, madskole, maling/akvarel, sprog, jagt/natur/trøfler, kunst/kultur/historie) og kulturrejser til Italien
  • Gratis nyhedsmail på let-forståeligt italiensk

 

Den italienske, kulturelle Forening tilbyder nu kurser i Italiensk mad mm.

Den bedste ristorante i Aarhus – din egen!

På mange opfordringer arrangerer Den italienske, kulturelle Forening Società Dante Alighieri nu også madkurser, hvor man sammen med andre laver rigtig, italiensk mad eller mad fra Middelhavsområdet. Tilmelding se nederst i denne mail. Måske en oplagt gave til en du holder af ?

Undervisningssted: Skolekøkkenet, Skovvangsskolen, Skovvangsvej 150. 8220 Aarhus N

Kurserne kostede hos FOF kr. 905,-   Men tidligere kursister og andre gode mennesker skal kun betale kr. 700,- for undervisningen, leje af skolekøkken mv.

Ud for hvert kursus er der en rabatkode, som giver rabat på kr. 205,- På passende sted i tilmeldingsprocessen indtastes rabatkoden – og VUPTI, så er kurset blevet meget billigere, og koster kun 700 kr.

Til hver undervisningsgang skal desuden påregnes en råvareudgift på kr. 100,- / person.

Underviser/kursusleder: Ib Larsen med mangeårige erfaringer med undervisning på italienske madhold i Danmark og i Italien. Har bl.a. også redigeret “Politikens Store Italienske Kogebog”.

Brug 1 – 2 aftener om måneden, og lær at lave god mad, som vores mamma lavede det.

Der oprettes i første omgang tre kurser. Kurserne er for alle, der har lyst til at tilbringe en hyggelig aften sammen med andre, mens vi laver mad og spiser sammen.

Udover de deciderede madkurser, tilbyde vi også specielle events, teambuilding. En aften hvor man sammen har kæmpet med/mod pasta-fremstilling og Saltimbocca: Det giver sammenhold!

Italiensk madkursus 1: Der kræves ingen forudsætninger, kun at man kan lide italiensk mad og kan holde på en kniv og en gaffel.

Du får en ægte italiensk middag med både antipasto, primo, secondo, contorno og dolce. Kurset er for alle, der ønsker en rejse i Italiens kulinariske tradition og kan lide at lave mad og spise sammen med andre.

Rabatkode: FOF1

Italiensk madkursus 2: Kurset er en opfølgning på “Italiensk 1″ og deltagelse forudsætter, at man tidligere har gået på ”Italiensk madhold 1”.

Du får en ægte italiensk middag med både antipasto, primo, secondo, contorno og dolce. Kurset er for alle, der ønsker en rejse i Italiens kulinariske tradition og kan lide at lave mad og spise sammen med andre.

Rabatkode: FOF2

Middelhavsmad: Der kræves ingen forudsætninger, kun at man kan lide god mad og godt selskab og at man kan holde på en kniv og en gaffel.

Den bedste restaurant med mad fra “Rundt om Middelhavet” – din egen!

Vi henter Middelhavslandenes dufte, farver og sol til det kolde nord. Vi tryller med dejlige ægte råvarer og eksperimenterer med fristende spanske tapas, italienske retter, der fryder både smagsløg og øje. Vi vil sammen hygge og lege os igennem aftenen og retterne. Vi starter i Italien, men kommer så rundt til både Tyrkiet, Nordafrika, Frankrig, Spanien og Grækenland

Rabatkode: MIDDEL

Læs mere om madkurserne og om tilmelding på dette LINK:

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Sprogkurser ved Ib Larsen, i Aarhus:

Fra medio/ultimo januar starter jeg nye kurser i Aarhus

Et hold for næsten begyndere, som har gået én sæson på aftenskole, godt også som repetition hvis du har gået lidt mere: Mandage 09.00 – 10.20 hos ÆOF

Et hold for lidt øvede, som har gået 2-3 sæsoner: Tirsdage 19.30 – 10.50 hos ÆOF

Et hold for øvede, som har gået 4-6 sæsoner: Tirsdage 11.00 – 12.20 hos ÆOF

NB: ÆOF er Ældre Sagens Oplysningsforbund: Byens hyggeligste oplysningsforbund. Deltagelsen forudsætter kun at man er fyldt 18 (atten) år!

Se kurserne her på dette LINK

Et hold for begyndere: Torsdage kl. 17 – 19, hos FOF, se LINK  

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Også i 2016 arrangeres de traditionsrige og effektive ”Italienske uger” med intensiv sprogundervisning i Aarhus. Datoerne mv. ligger ikke helt fast endnu. Kurserne plejer hurtigt at blive overtegnede. Tilmeldte på nyhedsmail fra www.iis.dk får som de første besked om datoerne og mulighed for at tilmelde sig før alle andre. Så husk at tilmelde dig nyhedsmailen på forsiden af www.iis.dk

** * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Læs om mange andre aktive rejser til Italienwww.iis.dk

Fx med Mogens Nykjær og Ib Larsen i Rom i 2. – 7. mart og i Firenze 4.- 9. maj, 2016, også haverejser med Ole Fournais, sommerhøjskole med Thomas Harder, Kunst/kultur/historie med Susanne Thestrup Truelsen og masser af rejser med Ib Larsen. På de fleste af vores rejser er ALT inkluderet, du kan normalt ikke komme til at bruge en krone, når først rejsen er betalt.

På mange af rejserne er der ikke tillæg for enkeltværelse!

** * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tilmeld dig vores mailingliste på forsiden af www.iis.dk

Er du interesseret i nyt om og fra Italien mm , så LIKE denne Facebook side: https://www.facebook.com/LittleItalyItalienskeDage/

-og er du i almindelighed glad for Italien, så er den italienske, kulturelle forening et godt bud: For kun 200 kr./år får man 10-15 arrangementer, foredrag, koncerter og film og som alle afsluttes med et glas vin, som også er inkluderet, så se her http://www.dante-alighieri.dk/?page_id=102 Foråret 2016 starter den 13. januar med et foredrag om Rom, den 27. januar et foredrag om Dario Fo.. osv.. et spændende program venter..!

Som en særlig Nytårsgave vil jeg gerne invitere dig til at komme næsten gratis til de to ovennævnte foredrag i Foreningen i januar, – så kan du også lære Foreningen at kende. Efter foredragene bydes på et glas drikkeligt vin, som også er inkluderet i tilbuddet. Under omtalen af de to foredrag på Foreningens hjemmeside  er der et link til køb af gæstebillet: Normalprisen er 100 kr./foredrag; men for dig er der 90 kr. rabat ved på passende sted at indtaste rabatkoden: KURSIST

For at sikre tilstrækkelige mængder af vin er det nødvendigt at købe og siden at fremvise billet.

* * * * * * *

Gratis nyhedsmail på letforståeligt italiensk

Alle kan gratis få tilsendt nyhedsbrevet ‘DANTE RACCONTA’, som er på letforståeligt italiensk og kommer i pdf-format:

Man kan bede om at komme på mailinglisten og få nyhedsbrevet tilsendt direkte i mailboksen.

Send en e-mail til: [email protected]

Evt. yderlige oplysninger og eksempler på nyhedsbrevet på følgende link:

http://www.dante-alighieri.dk/?p=1745

* * * * * * * *

Jeg håber at se dig i dette nye år i Aarhus og/eller i Italien!

Med ønsket om et godt nytår sender jeg mange og venlige hilsner

Ib Larsen

Telefon: 8626 1666

E-mail: i[email protected]

www.iis.dk

www.dante-alighieri.dk

https://www.facebook.com/LittleItalyItalienskeDage/ (LIKE & DEL)

https://www.facebook.com/ib.larsen.376

 

 

Rejsebureau, medlem nr 1324 af Rejsegarantifonden

Tolkenummer 500 på Justitsministeriets liste over godkendte tolke