Tirsdag den 7. marts: Kunsten at bo i Toscana. Landlivs-former og – modeller fra slutningen af det 19. århundrede til i dag.

 

 

I samarbejde med firmaet Toscana Ejendomme, inviterer vi alle interesserede til et GRATIS SEMINAR:

 

Ved seminaret vil du høre om de toscanske landejendommens historie og arkitektur, med fokus på de sidste 150 år. Du vil høre om de forskellige rum og hvad de traditionelt er blevet brugt til. Du vil høre om mødet mellem hverdagsliv, erhverv, arkitektur og kultur i Toscana.

 

Kunsten, at bo i Toscana. Landlivs-former og – modeller fra slutningen af det 19. århundrede til i dag.

Tirsdag den 7. marts kl. 19.30

Århus Universitet,

I de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort på dette LINK

Aftenens talere er:

Danila Lampis (Arkitekt, Marketing & Kommunikation, Toscana Ejendomme)

Domenico La Tosa (Web Design og Web Marketing, Toscana Ejendomme)

 

Seminaret vil være på dansk og engelsk.

I slutningen af seminaret vil firmaet Toscana Ejendomme præsentere en række eksempler på landejendomme som er til salg i Toscana netop nu.

 

Arrangementet er åbent for alle, som er interesserede i at vide mere om de toscanske landejendommens historie og arkitektur. Der er primært tale om et interessant og oplysende foredrag. Der er naturligvis ingen forventning fra arrangørernes side om, at man køber et hus i Toscana  – eller et andet sted i Italien.

Men alle kan selvfølgelig uforbindende og gratis få nogle tips med på vejen, hvis man skulle gå med drømme om et hus i Italien.

Efter seminaret byder Toscana Ejendomme på toscansk vin sammen med typiske toscanske småkager og kager (ricciarelli og panforte).

Som nævnt, så er alle interesserede venner, bekendte og ubekendt velkomne til en oplysende aften.

TILMELDING:

NB: For at sikre rigelige mængder af vin og kager er tilmelding til det gratis arrangement nødvendigt for alle – også for medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri.

Tilmelding sker vi omtalen på dette LINK

Vi håber at se mange af medlemmerne, samt deres vener og andre interesserede til dette oplysende og gratis arrangement.

 

Med venlige hilsner

Foreningen Società Dante Alighieri

 

I forbindelse med tilmeldingen kan man vælge/fravælge om man siden hen ønsker at modtage nyheds-mails fra Toscana Ejendomme. Selvom man i første omgang skulle vælge at modtage nyhedsmails, så kan man evt. også senere og på et hvilket som helst tidspunkt framelde sig malinglisten, hvis det ikke længere skulle have interesse; men det kan da ikke skade at prøve.