Tirsdag den 29. november. For-for-Danmarkspremiere på den nye, italienske film: ”Kærlighedens superhelte” af Paolo Genovese

Kom med Foreningen Società DanteAlighieri i Paradis

Foreningen Società Alighieri inviterer til for-for- præmiere til en special-forevisning af den nye og meget anmelderroste film

Supereroi – Kærlighedens superhelte

Tirsdag 29. november kl. 18.45

Biografen Øst for Paradis

Sal A (den store sal)

Paradisgade 7, 8000 Aarhus

 

 

Filmen får først premiere i DK den 15. december. Men Dante giver denne specielle for-for-julegave:

 

I 2016 havde Paolo Genovese et kæmpehit med ‘Perfect Strangers’, hvor et middagsselskab beslutter at dele deres e-mails og sms-beskeder – med opsigtsvækkende resultater. Genoveses nye film handler om et ungt par, der forelsker sig hovedkulds. Den impulsive Anna skaber tegneserier, mens fysiklæreren Marco er optaget af formlernes regelbundethed. Modsætninger mødes, og sød musik opstår, men hvad gør man, når den store forelskelse er drevet over, og hverdagens trummerum gør sin stilfærdige entré? Handlingen bringer os både nær og fjernt: Fra Rom, Toscana og Lombardiet over Comosøen og undervejs også til Marrakech og gode, gamle København!

Se trailer for filmen HER

Billetterne til special-forestillingen med danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 50 stk og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino,) og skal og kan nu kun købes gennem dette LINK

(Normalprisen for billetter til film i ØFP er kr 100,- /stk og uden vino)

 

NB:  Pladserne sælges unummererede.  Når biografen, ca. 10 minutter før forevisningen, åbner døren til denne helt unikke forestilling, så er det efter efter  jeg-stiger- på-bussen-systemet-og-får-den-plads-som-er ledig, når salen åbnes.

 

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe så:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan intet med salget af billetter at gøre.

2) men send en mail til [email protected]:

I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM ” – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser eller en ny forestilling.

 

Billetterne skal købes via Foreningens eget billetsystem, og billet fremvises og scannes ved indgangen til biografsalen.

Selve billetsalget er altså via Foreningens eget billetsystem, og ikke gennem biografen Øst for Paradis.

 

NB: I forb. m. købet betales et mindre billetgebyr. Det samlede beløb fremgår tydeligt, inden endelig accept af pris og køb.