Rejse til Italien i “Fynbo-malernes Fodspor”. Juni 2016

Rejsen gentages på mange opfordringer juni 2016.

Se dette link

Kom med på enestående rejse til Pisa, Lucca, Arezzo, Sansepolcro, Ravenna og Sanpiero mmm

(Rejsen blev første gang gennemført oktober 2015 og gentages på utallige opfordringer i juni 2016)

Kunst, kultur, natur, gastronomi, trøffeljagt mm

For og med Foreningens trofaste foredragsholder  Susanne Thestrup Truelsen arrangeres en interessant kunst/kultur/histoie-rejse  bl.a. i “Fynbo-malernes Fodspor”       

Rejseledere: Susanne Thestrup Truelsen, mag.art. i kunsthistorie, tidl. direktør på Faaborg Museum og bl.a. bag udstillingerne ”Rejsen til Pisa” om Anna og Fritz Syberg og ”Fynboerne i Italien”. Rejsens anden rejseleder og tekniske arrangør er Ib Larsen, presidente for Società Dante Alighieri, direktør Italien Information Service, tolk mm og med mange års ophold og kontakt til Italien – og med et specielt og godt lokalkendskab netop til målet for rejsens anden del: Den “toscanske” del af Emila Romagna, – nu uberørt, ‘ægte’ uden udenlandske turister, men med maser af kunst, kultur og dertil helt enestående natur.

Rejsens optakt/begyndelse er inspireret af Faaborg Museums udstilling ”Fynboerne i Italien” 2013, arrangeret af Susanne Thestrup Truelsen, der viser og fortæller om Syberg familiens valg af Pisa som deres opholdssted i næsten tre år fra november 1910 til maj 1913. Der vil også blive fortalt om de andre Zahrtmann elevers Italien – der næsten som for 100 år siden – kan genopleves på den anden halvdel af rejsen – nemlig til det oprindelige, “ægte”  Italien i Emilia Romagna, i den del af Romagna, som tilhørte Toscana indtil 1923.

Læs meget mere om rejsens indhold og om tilmeldingen, som haster, da der er et begrænset antal pladser – se for “Fem-rejser i én”  LINK

Rejsen er åben for alle interesserede.

Se program for Kunst-rejsen her: KUNSTHOLDET juni 2016 program