Onsdag, den 4. september 2019, kl. 18.30

Foredrag ved Bjørn Thomassen

Rom og romerne bag facaden

(Før foredraget starter vi, som sidste år, med en lækker italiensk buffet. ALLE skal derfor forhåndstilmelde sig. Læs mere herom nedenfor)

 

Sted: Eisbjerghus Internationale Efterskole. Eisbjergvej 2, 5580 Nr. Aaby.

Kort: Se dette LINK

Vil du med om og se romerne bag facaden, så kom til vores første foredrag i efteråret: Rom om romerne bag facaden.

Her tager antropolog Bjørn Thomassen os med på en underholdende rejse i den romerske nationalkarakter. Hvordan bygges der, handles der, køres og parkeres der? Hvad er romernes forhold til lovlighed og – især – ulovlighed? Hvordan lever og opfører romerne sig i deres by og dens periferier? Og hvordan er Rom som storby eller provinsby – eller en hovedstad i en globaliseret verden?

I foredraget Rom og romerne bag facaden lukker Bjørn Thomassen, der er professor ved Roskilde Universitet, døren op for det moderne Rom. Han har boet mange år i byen, og formidler sin store viden om byen og om Italien med facts og humor.

Bjørn Thomassen holdt sit første foredrag i Dante Sydøst sidste år – også på Eisbjerghus Internationale Efterskole. Han er en særdeles engageret og inspirerende foredragsholder. Det var én af vores bedste oplevelser i Dante Sydøst. Glæd jer!

 Vi starter kl. 18.30 med en lille italiensk buffet, serveret af efterskolen. Det prøvede vi også sidste år. Det var særdeles lækkert.

Prisen for selve buffeten er 100 kr. Dante Sydøst giver vinen hertil.

Dantes medlemmer: Betaler 100 kr. pr. person. Tilmeld jer arrangementet ved hjælp af dette LINK (tilmelding og betaling senest den 29. august).

Gæster og ikke-medlemmer: betaler 200 kr. pr. person. Tilmeld jer ved hjælp af dette LINK (tilmelding og betaling senest den 29. august).

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Dante Sydøst

 

Dante Sydøsts tovholdere i forbindelse med dette arrangement:

Marie Banke, [email protected] 60 93 54 35

Sven Lundberg, [email protected] 29 28 93 11.

(Hvis I i perioden 17.-27. august har spørgsmål om arrangementet: kontakt Marie Banke).