Onsdag den 4. februar. Foredrag ved Charlotte Sylvestersen

Foreningen Società Dante Alighieri inviterer medlemmerne (og evt. gæster/ikke- medlemmer*) til en aften med foredrag ved Charlotte Sylvestersen, som vil dele sine erfaringer og oplevelser gennem 25 års ophold i Italien:

Tirsdag den 4. februar,  kl. 19.30

Aarhus Universitet,

NB: I de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort på dette LINK 

 

”ITALIEN FRA VIA PLANA TIL POLITIK”


Efter 25 år i Via Plana i Milano tager journalist og rejseleder Charlotte Sylvestersen med udgangspunkt i egne og andres italienske fordomme og erfaringer os med på en spændende og optimistisk rejse gennem et Italien, der endnu engang i verdens og måske for første gang også i egne øjne står med ryggen mod muren på afgrundens rand… eller hvor ligger håbet?  Italienerne er jo kendt som verdensmestre i at overleve og finde optimismen.

 

Charlotte Sylvestersen redigerer bl.a. sitet www.italy.dk som har hundredvis af nyttige sider om Italien, og hun er blandt sine mange andre gøremål også meget brugt DR-korrespondent. Charlotte Sylvestersen er altid et godt selskab og hun taler ærligt og bramfrit.

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri har gratis adgang og skal ikke forhåndstilmelde sig, men foreviser på blot på anfordring gyldigt medlemskort; mens gæster (=ikke-medlemmer) betaler kr. 100/person og køber adgangbillet:
*Ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK

(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer).

Efter foredraget bydes som vanlig på et glas vin og med mulighed for en god snak med Charlotte Sylvestersen og med de øvrige medlemmer