Onsdag, den 4. december, 2019, kl. 19.00. Leoparden. Spillefilm

Sted: Nicolai Biograf, Skolegade 2, 6000 Kolding

Kort: Se dette LINK

Leoparden (fra 1963) er en af de mest berømte italienske film. Den bygger på romanen med samme navn. Luchino Visconti er instruktør. Filmen regnes for en ”kultklasikker”. Filmen foregår på Sicilien i 1860érne – på det tidspunkt, hvor hele Italien søges samlet til én stat, nogle gange med dramatiske kampe. Hovedpersonen er en storgodsejer, fyrst Fabrizio Di Salina (Det er ham, der er Leoparden!). Filmen viser bl.a. hans bestræbelser, for at han og hans familie kan leve videre i en overgangstid, over for den nyrige, opadstræbende middelklasse.

Flotte, storladne landskaber og de dramatiske situationer fra selvstændigheds-kampen gør, at filmen bør ses på det store lærred!

Dante Sydøst samarbejder med Nicolai Biograf om denne forestilling. Arrangementet starter med, at Dante Sydøst giver en kortere introduktion om filmen, her især for at man kan forstå den historiske baggrund for filmen. Dante Sydøsts medlemmer har reserverede pladser, men der er også adgang for andre personer. Dante Sydøst betaler halvdelen af billetten for medlemmer.

Tilmelding senest: søndag, den 1. december, kl. 21.00

Vi råder jer til at tilmelde jer i god tid! Vi skal vide, hvor mange pladser Dante Sydøst skal reservere.

 

Tilmeld jer på denne email-adresse: [email protected]

 

Dante-medlemmer: Betaler 50 kr. og tilmelder sig med:

Navn, email-adresse, telefonnummer og medlemsnummer.

 

Gæster og ikke-medlemmer: Betaler 100 kr. – og kan fortage tilmeldingen gennem Dante Sydøst, hvis man vil sidde sammen med Dante-medlemmer. De tilmelder sig med: Navn, email-adresse, telefonnummer.

 

Begge beløb overføres, samtidig med tilmelding, på MobilPay, til 29 28 93 11

Når I kommer til biografen, kan I henvende jer til et medlem af bestyrelsen, som ud fra deltagerlisten udleverer biografbilletterne.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Dante Sydøst

Dante Sydøsts tovholder i forbindelse med filmen:

Sven Lundberg, [email protected]  29 28 93 11 eller 40 37 40 06