Onsdag den 10. februar: Foredrag v/ Mogens Nykjær “Fra Caravaggio til Bernini. En kunsthistorisk byvandring i barokkens Rom” – Rejse til Rom marts 2016

Vi er glade for at kunne invitere medlemmerne og andre Rom-elskere* til et foredrag med kunsthistorikeren Mogens Nykjær:

“Fra Caravaggio til Bernini. En kunsthistorisk byvandring i barokkens Rom”

Onsdag den 10. februar, kl.. 19.30

Århus Universitet,

NB: I det vanlige auditorium i de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort, tryk på LINK  

Mogens Nykjær er den største kender og den bedste formidler af Kunsten i Rom. Mogens Nykjær har på Gyldendals forlag bl.a. udgivet disse pragværker” Peterskirken”, “I Pavernes Rom” og “Det Sixtinske Kapel”- så der venter deltagerne en uforglemleig oplevelse.

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri har gratis adgang, skal ikke forhåndstilmelde sig, men og viser på blot på forlangende gyldigt medlemskort; mens ikke-medlemmer og gæster betaler kr. 100/person.**

Gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK
(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer).

Efter fordraget bydes som vanligt på et glas vin og mulighed for snak med foredragsholderen og med de øvrige medlemmer.

Foredraget kan være en god forberedelse til den Rom-rejse, som Foreningen har arrangeret med Mogens Nykjær, 2.- 7. marts, 2016.

Læs mere om rejsen på dette LINK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 **NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et lille, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af, om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.