Onsdag den 13. januar: Foredrag v/ Susanne Truelsen Thestrup” I Fynbomalernes italienske fodspor” – Rejse til Italien juni 2016

 

Vi er meget glade for at kunne invitere medlemmerne og andre interesserede til et foredrag og gensyn med Susanne Truelsen Thestrup, som venligt og beredvilligt er sprunget ind i næstsidste øjeblik.

 

“I Fynbomalernes fodspor”

Onsdag den 13. januar, kl.. 19.30

Århus Universitet,

NB: I det vanlige auditorium i de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort, tryk på LINK  

Susanne Truelsen Thestrup er for nyligt afgået som direktør for Faaborg Museum. Hun er desuden højaktuel, da hun lige på Gyldendals Forlag har udgivet pragtværket:

“Fynboerne – kunstnerkolonien 1885-1920”

Læs mere om bogen på dette LINK

Bogen koster normalt kr 349,- men kan ved foredraget købes til kun kr. 300.-

Ved samme lejlighed kan også med stor rabat købe Susanne Truelsen Thestrups bog om “Fynboerne i Italien” til kun kr. 120.-

Ved sit foredrag om Fynbomalerne i Italien vil Susanne Truelsen Thestrups tage tilhørerne på virtuel en rejse rundt i Italien til mange af de steder, hvor Fynbomalerne opholdt sig gennem kortere eller længere tid og fandt inspiration til deres værker.

Det vil iøvrigt senere også være muligt  at komme på en rigtig rejse med Susanne Truelsen Thestrup i nogle af fynbomalernes italienske fodspor. Læs mere om rejsen på detteLINK

Denne rejse går bla.a. til Pisa, Arezzo, Ravenna, Rimini, Cesena mm og med et længere ophold i den lille, tidligere toscanske by Sanpero in Bagno.

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri har gratis adgang og viser på blot på forlangende gyldigt medlemskort; mens ikke-medlemmer og gæster betaler kr. 100/person.**

Gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK
(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer).

Efter fordraget bydes som vanligt på et glas vin og mulighed for snak med foredragsholderen og med de øvrige medlemmer.

 

Med venlige hilsner

SOCIETÀ DANTE ALIGHIERI

Comitato di Aarhus (DK) 

 

 

 

 

 **NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et lille, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.