NYT: Den bedste ristorante i Aarhus – din egen!

Den bedste ristorante i Aarhus – din egen! 

På mange opfordringer fortsætter Foreningen tilbuddet med hygelige, opbyggelige og mættende madkurser, hvor man sammen med andre kan lave rigtig, italiensk mad eller mad fra Middelhavsområdet.

Undervisningssted: Skovvangsskolen. 8220 Aarhus N

NB: Ved overtegning, kontakt [email protected]  nye kurser kan oprettes efter behov. om JP-Århus’ besøg på kurset på dette LINK

Prisen for 6 gange at gå på byens bedste ristorante er kr. 900,- for undervisning, leje af skolekøkken mv.

Til hver undervisningsgang skal desuden påregnes en råvareudgift på kr 100,- / person.

Underviser/kursusleder: Ib Larsen , Direktør for Italien Information Service, tolk mm og med mangeårige erfaringer med undervisning på italienske madhold i Danmark og i Italien. Har for bl.a. også redigeret “Politikens Store Italienske Kogebog”.

Brug 1 – 2 aftener om måneden, og lær at lave god mad, som vores mamma lavede det.

Du får en ægte italiensk middag med både antipasto, primo, secondo, contorno og dolce. Kurset er for alle, der ønsker en rejse i Italiens kulinariske tradition.

Der oprettes i første omgang tre kurser. Kurserne er for alle, der har lyst til at tilbringe en hyggelig aften sammen med andre, mens vi laver mad og spiser sammen.

Italiensk mad – og Middelhavsmad:  LEDIGE PLADSER

Der kræves ingen forudsætninger, kun at man kan lide god mad og godt selskab og at man kan holde på en kniv og en gaffel.

Den bedste restaurant med mad fra “Rundt om Middelhavet” – din egen!

Brug 1 – 2 aftener om måneden, og lær at lave ‘rigtig’ mad fra Middelhavsområdet

Kurset er for alle, der har lyst til at tilbringe en hyggelig aften sammen med andre, mens vi laver mad og spiser sammen.

Vi henter Middelhavslandenes dufte, farver og sol til det kolde nord. Vi tryller med dejlige ægte råvarer og eksperimenterer med fristende spanske tapas, italienske retter, der fryder både smagsløg og øje. Vi vil sammen hygge og lege os igennem aftenen og retterne. Vi starter i Italien, men kommer så rundt til både Tyrkiet, Nordafrika, Frankrig, Spanien og Grækenland.

SIDSTE NYT: Stadig ledige pladser. De næste mødegange er: 25. november og 9. december. Derefter fortsætter kurset efter nytår.

NÆRMERE INFORMATIONER OG TILMELDING:

Send mail til [email protected] og bed om at få tilsendt nærmere info,  om hvordan du tilmelder dig med rabat på for deltagelse på de sidste 4 gange.

 

Italiensk madkursus 1: Der kræves ingen forudsætninger, kun at man kan lide (italiensk) mad og kan holde på en kniv og en gaffel.

SIDSTE NYT: Nu overtegnet. Nye hold oprettes løbende: Kom på mailinglisten, så får duautomatisk besked, når nye hold oprettes.

Tilmelding mailingliste på forsiden af www.iis.dk

 * * * * * * *

Italiensk madkursus 2: Kurset er en opfølgning på “Italiensk 1″ og deltagelse forudsætter, at man tidligere har gået på et ”Italiensk madhold 1”.

SIDSTE NYT: Nu overtegnet. Nye hold oprettes løbende: Kom på mailinglisten, så får duautomatisk besked, når nye hold oprettes.

Tilmelding mailingliste på forsiden af www.iis.dk  

 

 

 * * * * * *  *

 

 

 

 

Undervisnigen er på dansk, men det kan ikke helt udelukkes, at der smutter et par italienske, franske eller spanske gloser over læberne i godt selskab med gode mennekser og med god, medbragt vin.