NY KONCERT med eleverne fra Firenzes Musikkonservatorium! Lørdag den 13. apil kl. 16. Egå Sognegård

Tak til de mange tilhørere, som nød klaver-koncerten  i aftes med  afgangseleverne fra Firenze’s Musikkonservatorium, Conservatorio Statale di Musica Luigi Cherubini di Firenze under ledelse af klaverlærer Giuseppe Fricelli.

Tak for de mange fine tilbagemeldinger, både umiddelbart efter koncerten og via e-mails. Det var en meget stor oplevelse. Det overraskede tilsyneladende mange, at elverne spillede på et højt professionelt niveau. Kammermusiksalen var en perfekt ramme om koncerten. Også musikerne og deres maestro Giuseppe Fricelli var begejstrede for den fine aften – endog så begejstrede at de tilbød at ville give endnu en koncert!

Med STOR TAK  til  Lars Fløe, pianist og organist mv,, så er det nu lykkedes at finde et fint og egnet sted for den ekstra koncert, der finder sted:

 

Lørdag den 13. april kl. 16.00

Egå Sognegård

Egå Mosevej 7

8250 Egå

 

Se kort: http://www.aoa.dk/byliv/egaa-sognegaard#gmap-anchor-aox_loc_gmap_12762836

 Vi er glade, at endnu flere får mulighed for at nyde koncerten, som igen har nedenstående program.

 Kom og nyd en dejligt koncert med de seks elever og i øvrigt også med deres maestro Giuseppe Fricelli, som spiller en af sine egne kompositioner skrevet til et eventyr af H.C. Andersen og dedikeret til HM Dronning Margrethe 2. – og for et par år siden opført netop til Dronningen og den gang var det sammen med Ghita Nørby

Koncerten varer cirka 1½ time.

Med venlige hilsner

 Ib Larsen

Presidente