Lørdag den 10. maj i Kolding: Foredrag ‘walk & talk’ om italienske haver med Gisella Paccoi på let forståeligt italiensk.

 Foreningen Società Dante Alighieri Syd indbyder i samarbejde med Geografisk Have i Kolding til en vandring på let-forståeligt italiensk i den smukke have  med Gisella Paccoi  italiensk med referencer til  italienske haver og parker.

 

Lørdag den 10. maj kl. 14

Geografisk Have, Christian 4 Vej 23, Kolding

Kort: se LINK

De italienske haver.

Den italienske havehistorie går langt tilbage i tiden: Helt tilbage til de tidligste romerske villaer; gennem de senere århundrede er der en løbede udvikling. Vi vil se på munkenes haver, som er så rige på lægeplanter, og vi kommer til de smukkeste italienske villaer…. og vi vil ikke glemme de hemmelige haver, hvor adelen i renæssancen havde sine amourøse møder.

På vores rundgang i haven, efter foredraget vil der være mulighed for at tale om nogle planter i detaljer.

Medlemmer af Dante har fri adgang til foredraget og til haven hele dagen mod forevisning af Dante medlemskort. Andre betaler for adgang til haven. Indgang igennem billetkøbet.

Gisella Pacoi er bl.a. uddannet biolog, journalist mmm og har tidligere gæstet Foreningen og holdt inspirerende foredrag på letforståeligt italiensk. Hun underviser i italiensk i bl.a. Middelfart, Fredericia, Kolding, Odense og Vejle og er således vant til også at tale til et publikum, som kun har læst italiensk i kortere tid.

Vi glæder os til en dejlig dag i haven og et godt foredrag i en afslappet atmosfære, i selskab med hinanden og havens øvrige besøgende”.

Efter havevandringen byder Gisella på et krus drikkeligt, italiensk vin :-)