Leonardo da Vinci-udstilling på Koldinghus med 50% medlemsrabat på udvalgte dage

OPLEV DA VINCI PÅ KOLDINGHUS med medlemsrabat*
Vises for første gang i Skandinavien

 Særudstilling fra 1. februar til 4. maj 2014, Museet på Koldinghus

Som det første museum i Skandinavien lægger Koldinghus murværk til en stor international succesudstilling om Leonardo da Vinci, hans opfindelser og hans kunst. 

Udstillingen på Koldinghus viser en spektakulær samling af store maskiner og teknologiske opfindelser, som er genskabt ud fra da Vincis egne tegninger og noter.  Omkring 6000 sider af Leonardo da Vincis originaltekster er bevaret i dag. Og det er dem, der danner grundlag for udstillingen.

De store modeller af køretøjerne, skibene, maskinerne, våbnene samt den store flyvemaskine, der svæver oppe under loftet i den 17 meter høje sal, viser spændvidden i da Vincis opfindelser – udførligt forklaret ved hjælp af hans egne tegninger, tekst, levende billeder og computeranimationer.

Udstillingen byder også på andet end maskiner og opfindelser. Ved hjælp af reproduktioner og animerede videoprojektioner stiller den også skarpt på den kunstneriske side af da Vincis arbejde, først og fremmest de berømte værker Mona Lisa og Den sidste nadver.

Læs mere om udstillingen via dette LINK

*Medlemsrabat: Ved forevisning af gyldigt, personligt Dante-medlemskort fra Flexbillet (Dante Aarhus og Dante Syd) kan Foreningens medlemmer gratis medbringe en gæst. Normalpris/person kr 80,-   , men ved at betale de 80 kroner og fremvise medlemskort, kan hvert betalende medlem altså gratis medbringe en gæst.

NB: Medlemstilbuddet gælder kun følgende to dage: Fredag den 28. februar og lørdag den 22. marts.

Ved ikke at lade tilbuddet gælde hele udstillingsperioden, men kun de to specifikke dage, fremmer vi muligheden for at medlemmerne møder hinanden og sammen kan nyde den flotte udstilling.

 

 

Hvis du ikke allerede er medlem af Dante-Aarhus eller Dante Syd:

Sådan melder man sig ind i afdelingerne i Aarhus eller i Trekanstområdet og får medlemsrabat til udstillingen på Koldinghus: Under hver afdeling er der et menupunkt INDMELDELSE. Find linket i teksten og hav Dankortet parat og følg forklaringerne. I løbet af kort tid har du betalt og får en e-mail med medlemskortet.