Julen 2021: Bliv en Engel og få del i Paradis

 

 

I denne søde juletid og mens året rinder ud, sender jeg venlig opfordring til, at man støtter Foreningens gode samarbejdspartner, Biografen Øst Paradis (ØFP).

I de sidste mange år har ØFP givet Foreningen mange gode oplevelser og som de første i Danmark har vi kunne tilbyde for-for-premierer på mange italienske film og til en usædvanlig god pris.

Vi har kunnet medbringe vores egne 3-liters vine til udskænkning til fælles snak og råhygge efter filmen. Dén mulighed tilbyder ingen andre biografer i Danmark.

Den tidligere Corona-nedlukning har været økonomisk hård for biografen. Nu kommer en ny nedlukning. Derfor er der fortsat brug for støtte. Både for at sikre Øst for Paradis gennem svære tider og for at sikre færdiggørelsen af den igangværende modernisering af biografen.

Mange fornyelser er gennemført i Øst for Paradis, siden støtteforeningen ”Paradisets Engle” blev stiftet i 2006. Nye sale er kommet til, ny foyer og café, elevator m.m. Men det stopper ikke her. Gårdrum, facade og indgangsparti skal også shines op.

Man kan støtte ØFP ved køb af ”Støtte-aktier”, som udbydes i enheder af kr. 500/stk. Der er ingen begrænsninger mht. antal.

Jeg har gennem årene selv købt støtteaktier, og har med glæde og interesse fulgt ØFP’s gode udvikling.

I lyset af det gode samarbejde med ØFP vil jeg derfor opfordre medlemmerne til at købe støtteaktier.

Du kan selv blive en af Paradisets Engle ved at tegne aktier i Øst for Paradis gennem støtteforeningen Paradisets Engle A/S.

I anledningen af at Øst for Paradis den 28. november 2018 fyldte 40 år, designede Paradisets Engle A/S nye aktiebeviser, som er udsmykket af tre lokale kunstnere, Jesper Liengaard, Connie Utsen og Daniel van der Noon. Som ny aktionær kan man frit vælge hvilket af disse nye motiver, som skal pryde ens aktiebevis.

Aktiebeviserne er smukke plakater, der vil pryde ethvert hjem – og også være en herlig julegave, både at give og at modtage!

Læs mere om Støtteforeningen, se de flotte aktiebeviser og læs om, hvordan du selv kan blive en Engel og få del i Paradis.  Se LINK

Med ønsket om en glædelig jul og håb om bedre tider, så vi kan mødes igen i ( Øst For) Paradis

 

Ib Larsen