Italiensk via SKYPE

 

Al italiensk-undervisning i DK er pt lukket ned de næste  mange uger, men fortvivl ikke!

Der er flere muligheder for stadig at ‘gå’ til italiensk:

 

Gratis online-test fra Sprogskolen Palazzo Malvisi i Bagno di Romagna, hvorfra undervisere i de italienske uger kommer. NB: Udfyld med navn og e-mail. Hvis du i feltet efter dit efternavn også skriver: DANIMARCA. Lav og AFSLUT/Send testen. Så retter skolens lærere din test og sender skriftligt svar tilbage!!

Husk, at den første italienske uge i Aarhus snart er udsolgt, men stadig lidt flere pladser på den sidste uge. Men vent nu ikke for længe med at tilmelde dig!

 

 

Fjernundervisning med Ib Larsen:   I disse tider, hvor vi skal holde afstand, kan det ikke blive ’holdundervisning’ – så det må jo nødvendigvist blive enetimer, conversazione og den nødvendige grammatica/forklaringer, efter lyst og behov. Prisen for at få mig lige ind i din dagligstue er, som for Palazzo Malvisi kr. 225/time. (-mange ville sikkert betale kr 225 for ikke at få mig ind i deres dagligstue, hvilket er helt OK og forståeligt. Beløbet kan betales via Mobile Pay på 28191780 ?). Undervisning også med skriftlige hjemmeopgaver.

Hvis du er interesseret, så send mig en e-mail til [email protected]. Skriv lidt om dit niveau, ønsker og også dit telefonnummer, så vi lige kan aftale nærmere, inden vi går i gang. Man forpligter sig ikke til et bestemt antal timer, men aftaler hen ad vejen. Betaling enten via Mobile Pay eller ved bankoverførsel til mit firma. Reg. 9570, konto 2668181 – alt efter aftale.

 

Og undervisning med lærere fra Italien:  Vi har lokket vores italienske samarbejdspartner, Scuola Palazzo Malvisi, hvorfra de fleste af underviserne i de italienske uger kommer, til at give et rigtigt godt tilbud på online-undervisning via Skype. Normalprisen for 45 minutter var 35 Euro. Men nu har vi presset og lokket skolen til at sænke prisen til 30 € og nu for 60 minutters online kursus og samtale med en af de dygtige og inspirerende lærere, som du får lige hjem i din dagligstue.

Læs mere om dette tilbud på dette LINK

 

 

Italian Online

.