Italiensk via SKYPE

 

Hvis du ikke har mulighedfor at møde vores dygtige, italienske sproglærere på de Italienske Uger i Aarhus – og heller ikke har mulighedfor at deltage i Foreningens aktive ophold i Italien med valg mellem sprog, kokkeskole, maling/akvarel, bridge mv, så har du nu muligheden for at få privattimer via SKYPE:

 

Vi kan nu tilbyde online-Skype-kursus med de dygtige lærere fra sprogskolen Palazzo Malvisi i Bagno di Romagna

Du får din helt egen lærer lige ind i dit arbejdsværelse.

Intensivt online-kursus til 35 €/time. (kr. 262,50)  Man starter med en pakke på 5 timer til 175 €, efterfølgende time 35 €.  Tilbud: Køb 10 og betal for 9.

Kursus-tider, niveu osv aftales indledningsvist  via e-mail. Inden hver Skype-møde sender skolen undervisningsmaterialer, som kursisten forbereder til hver gang. Den næstfølgende gang gennemgås og forklares evt. fejl. Så følger samtale og sprogforståelse. Næsten som at være i Bagno di Romagna. Se her Corso online Skype

 

Vind en gratis prøvetime: Alle interesserede er velkomne til at sende en mail til mail@dante-alighieri.dk  I Emnefeltet skrives: SKYPE-KURSUS. Nede i selve mailen skriver du blot dit navn.   Blandt alle som senest den 18. maj  har tilmeldt sig lodtrækningen trækkes lod om en gratis prøvetime.