Tirsdag den 2. april: Tag med i Paradis og til Rom – Se filmen “Rom”.

Dante Aarhus har fornøjelsen at invitere på en special forevisning af den nye film “Rom”

 

 

Tirsdag den 2. april kl. 19.00

Biografen Øst for Paradis

Sal C (stueetagen bag baren)

Paradisgade 7, 8000 Aarhus

Se LINK

Billetterne til special-forestillingen koster for medlemmer kr. 65/ stk (+ billetgebyr  og for ikke-medlemmer kr. 90 (+ billetgebyr)  – inkl. et krus vino, og skal og kan kun købes gennem dette LINK

(Normalprisen for billet til filmen er kr 110,- stk – og uden vino )

Filmen “Rom”

Turen går til Rom i denne romantiske feelgood-film om kærligheden på den lange bane! Gerda (Bodil Jørgensen) og Kristoffer (Kristian Halken) er taget på en forlænget weekendtur til Rom for at fejre deres 40-års bryllupsdag og et langt ægteskab.

De skal genopleve byen, hvor Gerda som ung gik på kunstskole. Men turen går ikke helt som forventet. Da parret møder Gerdas karismatiske kunstlærer og tidligere flamme, Johannes (Rolf Lassgård), havner Kristoffer på sidelinjen, mens Gerda jagter sin ungdom i Roms gader og stræder.

Filmen er instrueret af Niclas Bendixen, der tidligere har lavet filmen ’Ditte & Louise’ (2018) og tv-serien af samme navn (2015-2016)

Se mere om filmen og en trailer på dette LINK

 

Billetterne til special-forestillingen koster for medlemmer kr. 65 stk og for ikke-medlemmer kr. 90 (inkl. et krus vino,) og skal og kan nu kun købes gennem dette LINK

Normalprisen for billetter til film i ØFP er kr 110,- /stk og uden vino)

NB:  Pladserne sælges unummererede.  Når biografen, ca. 10 minutter før forevisningen, åbner døren til denne helt unikke forestilling, så er det efter efter  jeg-stiger- på-bussen-systemet-og-får-den-plads-som-er ledig, når salen åbnes.

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe billet,  så er der udsolgt:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan intet med salget af billetter at gøre.

2) men send en mail til [email protected]:

I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM ” – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser eller en ny forestilling.

 

Billetterne skal altså købes via Foreningens eget billetsystem, og billet fremvises og scannes ved indgangen til biografsalen.

Selve billetsalget er altså via Foreningens eget billetsystem, og ikke gennem biografen Øst for Paradis.

NB: I forb. m. købet betales et mindre billetgebyr. Det samlede beløb fremgår tydeligt, inden endelig accept af pris og køb.

Som en særlig service, vil der indledningsvist ikke være en lang stribe af reklamer; men efter filmen byder Foreningen på et glas drikkeligt vino.