Tirsdag 26. februar kl. 19.00: Filmen “Dogman”

Foreningen fortsætter traditionen med at indbyde til forpremierer til italienske film  i biografen ØST FOR PARADIS. Foreningen kan vise filmene lang tid før de officielt får premiere i Danmark. Filmene er naturligvist med danske undertekster.

 

Tirsdag den 26. februar kl. 19.00, 

Filmen “Dogman”

Biografen Øst for Paradis (ØFP), Paradisgade 7. 8000 Aarhus C

 

Billetterne til special-forestillingen med for-for-danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 70 stk  og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino) og skal og kan nu kun  købes gennem dette LINK

(Normalprisen for billetter til film i ØFP er kr 100,- /stk)

 

Foreningen inviterer til for-for-premiere  i Danmark på Matteo Garrone’s nye film:

“Dogman”

 I et trøstesløst forstadsbyggeri nord for Napoli driver den spinkle og vellidte Marcello en hundesalon. Han lever i perfekt harmoni med de firbenede, men er noget mere udfordret på omgangen med de tobenede. Ved siden af jobbet som hundefrisør sælger fraskilte Marcello kokain for at kunne forkæle sin højtelskede datter med eventyrlige dykkerture. En af hans faste kunder er den store, voldelige Simone, der er frygtet af alle. Marcello og Simone har et gensidigt afhængighedsbånd, der er præget af både ømhed og angst. Men i takt med at Simones misbrug eskalerer, bliver Marcello så presset, at han er nødsaget til at tage affære. Det bliver med fatale konsekvenser til følge. ’Dogman’ var i hovedkonkurrencen i Cannes i fjor, hvor den indbragte Marcello Fonte prisen for bedste mandlige hovedrolle. Filmen er instrueret af Matteo Garrone, der vender tilbage til den verden, han så fermt skildrede i den prisvindende mafiafilm ’Gomorra’ fra 2008.

Læs om filmen og se traileren HER

Der er et begrænset antal pladser, og pladserne sælges unummererede.  Når biografsalen, ca. 10 minutter før forevisningen, åbner døren til denne helt unikke forestilling, så er det efter efter  jeg-stiger- på-bussen-systemet-og-får-den-plads-som-er ledig.  

Billetterne skal købes via Foreningens eget billetsystem, og billet fremvises og scannes ved indgangen til biografsalen.

Selve billetsalget er  via Foreningens eget billetsystem, og altså ikke gennem biografen Øst for Paradis.

Billetterne til special-forestillingen med for-for-danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 70 stk  og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino) og skal og kan nu kun  købes gennem dette LINK

NB: I forb. m. købet betales et mindre billetgebyr. Det samlede beløb fremgår tydeligt, inden endelig accept af pris og køb.

 

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe så:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan intet med salget af billetter at gøre

2) men send en mail til [email protected]: I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM  – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser!