Tirsdag 2. juli kl. 19.00: Filmen “Smagen af Toscana”

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe så:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan intet med salget af billetter at gøre

2) men send en mail til [email protected]: I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM  – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser eller en ny forestilling

 

I anledning af årets første italienske uge fortsætter Foreningen traditionen med at indbyde til forpremierer på italienske film  i biografen ØST FOR PARADIS. Foreningen kan vise filmene i god tid før de officielt får premiere i Danmark. Filmene er naturligvist med danske undertekster.

 

Tirsdag den 2. juli kl.  19.00, 

Filmen “Smagen af Toscana”

Biografen Øst for Paradis (ØFP), Paradisgade 7. 8000 Aarhus C

 

Billetterne til special-forestillingen med for-danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 70 stk  og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino) og skal og kan nu kun  købes gennem dette LINK

(Normalprisen for billetter til film i ØFP er kr 100,- /stk)

 

Foreningen inviterer til for-for-premiere  i Danmark på filmen:

Smagen af Toscana

Arturo er en af støvlelandets mest anerkendte køkkenchefer, men han kæmper med et heftigt temperament, som, selv efter italienske standarder, må betegnes som værende ude af kontrol.

Efter et kort fængselsophold, som følge af sin manglende selvkontrol, bliver Arturo idømt samfundstjeneste, som han skal afsone på en skole for teenagere med Asperger.

I begyndelsen betragter Arturo arbejdet med de unge som en belastning, men de unge mænds entusiasme for mad tænder en gnist i den ældre mentor.

Originaltitel:    Quanto basta

Land/år:            Italien, Brasilien, 2018

Skuespillere:   Vinicio Marchioni, Valeria Solarino, Luigi Fedele, m.fl.

Instruktion:      Francesco Falaschi

Production:      Guglielmo Marchetti, Daniele Mazzocca

Manuskript:     Filippo Bologna, Ugo Chiti, m.fl.

Spilletid:            01:34

 

Se trailer HER

 

NB: Der er et begrænset antal pladser, og pladserne sælges unummererede.  Når biografsalen, ca. 10 minutter før forevisningen, åbner døren til denne helt unikke forestilling, så er det efter efter  jeg-stiger- på-bussen-systemet-og-får-den-plads-som-er ledig, når salen åbnes.

Billetterne skal købes via Foreningens eget billetsystem, og billet fremvises og scannes ved indgangen til biografsalen.

Selve billetsalget er  via Foreningens eget billetsystem, og altså ikke gennem biografen Øst for Paradis.

Billetterne til special-forestillingen med for-for-danmarkspremiere koster for medlemmer kr. 70 stk  og for ikke-medlemmer kr. 85 (inkl. et krus vino) og skal og kan nu kun  købes gennem dette LINK

NB: I forb. m. købet betales et mindre billetgebyr. Det samlede beløb fremgår tydeligt, inden endelig accept af pris og køb.

 

NB: Hvis der meldes “UDSOLGT”, når du forsøger at købe så:

1) kontakt IKKE biografen Øst for Paradis: De kan intet gøre og har som sådan intet med salget af billetter at gøre!

2) men send en mail til [email protected]: I Emnefeltet skriver du “VENTELISTE FILM  – og nede i mailen navn og antal ønskede billetter. Så sender vi en mail, hvis der kommer flere pladser eller en ekstra forestilling