Sommerhøjskoler i Mellemitalien 2017

 

NYE SOMMERHØJSKOLER I 2017

SE WWW.IIS.DK

FIRE rejser i én: 10. – 17. juni, 2017

Società Dante Alighieri arrangerer en aktiv rejse for aktive deltagere til den ’toscanske’ del af regionen Emilia Romagna, Italiens spisekammer og dejligste region.

Vælg mellem: Sprog, madkurser, bridge, maling/akvarel og vandringer i nationalparken – og alt krydret natur og fælles udflugter og oplevelser for alle!

Rejseledere & undervisere:

Mads Krøjgaard, billedkunstneren Jannik Seidelin, Ib Larsen (presidente Società Dante Alighieri) samt lokale sproglærere, naturvejledere, mamma’er, kokke og kogekoner..

På rejsen kan man opleve det rigtige, uspolerede Italien, med kvalitet og gæstfrihed som i de gode dage i 1960’erne. Vi bliver en del af hverdagslivet.

Rejsen er en enestående mulighed for at forene ferie med et aktivt ophold i Sanpiero in Bagno, midt i Italiens grønne hjerte på grænsen mellem Emilia Romagna og Toscana, i det område som hedder Tosco- romagnolo og som var en del af Toscana ind til 1923.

Man vælger altså ved tilmeldingen til rejsen at følge én af de forskellige linjer. Rejsen er både oplagt for enerejsende og for samrejsende, som måske vil dyrke hver sin interesse – kombineret også med mange fælles oplevelser og udflugter.

Undgå tillæg for enkeltværelse, læs mere på hjemmesiden.

Læs meget mere om rejsen og om tilmeldingen på disse links:

Sprog/madkurser

Bridge med Mads Krøjgaard

Maling/akvarel med Jannik Seidelin

Sprog, madkurser og malekurser med Mads Rye