Tirsdag den 3. maj. Foredrag v/ Henning Galmar: “Vulkaner på godt og ondt”.

Foreningen Società Dante Alighieri inviterer til et foredrag ved cand. mag. Henning Galmar:

Vulkaner på godt og ondt

Tirsdag den 3. maj, kl. 19.30

Aarhus Universitet,

NB: I de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort på dette LINK 

Omkring Napolibugten lever flere milioner mennesker. Området er smukt og frugtbart, men dødsensfarligt. Forelæsningen vil beskæftige sig med den rige kultur, der har udfoldet sig i dette område siden de første kolonister, grækerne, slog sig ned der. Især vil vi beskæftige os med Campi Flegrei, de udslukte(?) vulkaner, de helt specielle geologiske forhold, der betyder hævninger og sænkninger af land og havbund, og med de spændende udgravninger af storartede paladser og sunkne landområder i byerne Pozzuoli, Baia, Bacoli og Cuma. 

Et kort over området kan downloades og printes fra dette LINK

Henning Galmar har tidligere gæstet og begejstret foreningens medlemmer med sine altid meget velforberedte foredrag, som formidles med stor indsigt og fortællerglæde

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri har gratis adgang til foredraget og skal ikke forhåndstilmelde sig, men foreviser på blot på anfordring gyldigt medlemskort; mens gæster (=ikke-medlemmer) betaler kr. 100/person og køber adgangsbillet:
Ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK

(Måske ville det være en god ié at melde sig ind, spare de 100 kroner og samtidig få gratis adgang til 10-15 andre aktiviteter)

Efter foredraget bydes som vanlig på et glas vin og med mulighed for en god snak med Henning Galmar og med de øvrige medlemmer