12. april: Aftenbuffet med specialiteter fra Le Marche

 

I forbindelse med Little Italy – de italienske dage, er der lørdag den 12. april et specielt aftenarrangement, med en ”aperi-cena”, stående buffet med specialiteter fra regionen Le Marche. Foreningens medlemmer får rabat på dette arrangement.

Normalpris kr. 180, men medlemspris er kr. 150.

 

Ridehuset, Aarhus kl. 19.30

 

I forbindelse med køb af billet til dette aftenarrangement kan man også vælge at købe adgang til en dag i Ridehuset.

Hvis man ønsker at købe billet til aftenarrangementet med specialiteter fra Le Marche og evt. også samtidig vil købe en dagsbillet, kan man benytte dette LINK

Rabatkoden er: DANTE12APRIL

Aperi-cena: Stående buffet med mad og vin fra regionen Le Marche

Kom med på en gastronomisk rejse når DANI-MARCHE inviterer til aperi-cena. Lær at smage på både olivenolie og vin og opdag smagen af Le Marche. Igennem en stående buffet, lavet primært  med økologiske råvarer, vil gæsterne få en uforglemmelig oplevelse og til sidst stå med åbne munde og mætte maver. Der vil være både kursus, debat og masser af mad og vin – og en aften i godt selskab! 

Oplægsholdere og smagsguider på rejsen rundt i Le Marche: 

Roberto Ferretti, forfatter til bogen “I Racconti del piatto. Viaggio nella cucina contadina del Fermano”, og grundlægger af organisationen Agritur-Aso og ekspert i vilde urter, vin og mad

Francesca Fabi, forsker i ernæring og mad og specielt i madens og vinens kulturhistorie.

Loredana e Sonia Miconi, Organisationen NOI MARCHE

Menu:

Antipasti   Vine
  Cacio Magno ost med marmelade af grønne tomater, ciascolo-pølse, forskelligt charcuteri, bruschetta med ekstra jomfruolivenolie og friterede oliven. Passerina spumante
Pasta  Tajulì pelusi-pasta med reduceret urtesauce med olivenolie, hvidløg, ansjos og chili. Rosso Piceno Superiore
Ost Bucchero-ost, grubelagret i mindst 3 måneder, serveret med Sapa (sød reduceret druemost) Vino cotto
Det søde Ciambella- og småkager Vernaccia
Frugt Syltet frugt  
Caffe’ Espresso Mistrà

 

Foredrag og oplæg vil være på engelsk, italiensk og med tolkning også til dansk