VIND TO BIOGRAFBILLETTER

VIND  TO  BIOGRAFBILLETTER

Foreningen stiftes formelt først om en god måneds tid, men det er allerede NU muligt at vise sin forhåndsinteresse  for den kommende afdeling og komme på mailinglisten.

Blandt alle dem, som senest den 25 november tilmelder sig mailinglisten, trækkes der lod om to stk biografbilletter til den helt nye italienske film:  Human Capital  (Il Capitale Umano) som snart får biografpremiere overalt i Danmark. Vinderen et gavekort til filmen. Kortet kan bruges overalt i DK, når filmen er kommet op i biograferne.  Læs nedenstående om filmen.

Vinderen er fundet, frk Fortuna har trukket lod:

Anette Jørgensen, 6700 Esbjerg

Sådan tilmelder du dig den foreløbige mailingliste og deltager i lodtrækningen om to biografbilletter:

1) Send en e-mail til [email protected]

2) I EMNEFELTET skrives: ESBJERG

3) Nede i selve e-mailen skrives navn og postadresse

Tilmeldingen til mailinglisten er  naturligvist ikke bindende som indmeldelse i den kommende forening, blot et principielt tilsagn om interesse og om at ville modtage nyhedsmails fra webmaster og fra den kommende forening om nyt om Foreningens stiftelse og nyheder om italienske, kulturelle aktiviteter.

Vi kan allerede nu oplyse, at det årlige  kontingentet vil blive som i de andre afdelinger af Società Dante Alighieri: Enkelt medlem kr 200, samboende par kr 375 og for studerende,som modtager S.U, kun kr 100. Kontingentet giver adgang til 10-15 årlige aktiviteter. Kontingentet giver også adgang til aktiviteterne i de andre afdelinger af Società Dante Alighieri.

 

Læs mere om filmen Il Capitale Umano, som på ‘dansk’ har fået titlen Human Capital – filmen er på italiensk med danske undertekster

Ultimo november får den italienske film Human Capital dansk biografpremiere. Filmen, der er baseret på Stephen Amidos bestsellerroman, er et prisbelønnet drama om den italienske overklasse, dysfunktionelle familieforhold, økonomisk deroute, og hemmeligheder, der kan ødelægge alt. Så forbered dig på italiensk design og drama i verdensklasse.

Human Capital har vundet mange priser på den internationale festivalscene, og filmen er storfavorit til at blive udtaget som Italiens Oscar®-bud. Filmen er instrueret af Paolo Virzi, og på rollelisten ses to af italiensk films mest omtalte kvindelige skuespillere, Valeria Golino og Valeria Bruni.

 

LINK TIL TRAILER