Torsdag den 7. november, 2024: En aften i musikkens univers – Ennio Morricone

En aften i musikkens univers – Ennio Morricone

Torsdag den 7. november, 2024, kl. 19.00

Sted følger

Musik- og filmforedrag ved Connie Borgen og Lars Barslund Knudsen

I løbet af aftenen vil vi afspille eksempler på Morricones fantastiske filmmusik, som i løbet Musikken bliver underbygget af filmsekvenser.

 

 

Connie Borgen er Billedkunstner

Universitetsuddannet lærer i samfundsvidenskab og It. Sociologisk speciale.

Efter 13 år som underviser på HTX og Handelsgymnasiet stoppede jeg i år 2000 som underviser.

Siden da er kunsten blevet hele mit liv: Sommergalleri i Toscana,nær Lucca, hvor jeg også afholder kurser. Stor lidenskab for Ennio Morricones musik.www.connieborgen.dk

 

Lars Barslund Knudsen er oprindelig butiksuddannet. I 2001 blev jeg uddannet lærer fra Ribe Statsseminarium. Jeg har arbejdet i skoleverdenen i mange år i ca. 25 år – sidst som uddannelsesvejleder i Varde Kommune. Jeg har gennem mit liv som underviser, og jeg har naturligt nok stor erfaring med at kommunikere et budskab ud i en forsamling. Jeg har stor interesse for Italien og italiensk historie og kultur, og jeg har rejst meget i Italien sammen med min hustru og mine børn. Jeg har været medlem af Dante Alighieri siden 2020. Jeg har de sidste 2 år været formand for Dante Sydvestjylland og er lige begyndt på min 3. formandsperiode.