EKSTRA FORESTILLING: Mandag den 26. august, samt tirsdag den 27. august ’13: For-for-premiere i Danmark på filmen: LA GRANDE BELLEZZA

Foreningen Società Dante Alighieri kan herved invitere alle interesserede til forpremiere på den længe ventede, varmt anmelderroste film, nomineret til De gyldne Palmer, filmen LA GRANDE BELLEZZA, som får Danmarks premiere i september i mange større, danske byer. Filmen omtales som en af de allerbedste italienske film i de sidste mange år.

Det er derfor med ekstra stor glæde, at Foreningen Società Dante Alighieri  i samarbejde med biografen Øst For Paradis kan invitere til intet mindre end de allerførste fremvisninger af filmen i Danmark:   

 LA GRANDE BELLEZZA – DEN STORE SKØNHED af Paolo Sorrentino

Mandag den 26. august kl. 19.00 (ledige pladser)

Tirsdag den 27. august kl.19.00 (få ledige pladser)

Biografen Øst for Paradis, Paradisgade 7-9, tlf. 86 19 31 22

Dagbladet Politikens anmelder skrev:

 DEN STORE SKØNHED

»Jeg blev grebet af en heftig hjertebanken, og jeg gik omkring og var hele tiden bange for at falde om«. Sådan skrev den franske forfatter Stendhal i 1817, da han var i Firenze og beskrev, hvordan han blev voldsomt påvirket af sit møde med byens kunstskatte.

Stendhal-syndromet handler om at blive ophøjet og svimmel af sit møde med den store æstetiske skønhed. Så hvad kan være en mere passende anledning til at gøre Stendhals ord til mine end en film med titlen ’Den store skønhed’, der oven i købet lever op til sin titel? Paolo Sorrentinos ’La Grande Belezza’ giver mig hjertebanken og så stort et smil på sjælen, at jeg uden tøven udnævner den til min palmefavorit. Kim Skotte, Politiken

Man kan læse om filmen og se billeder fra biografen ØFP’s hjemmeside  

Foreningen Società Dante Alighieri’s medlemmer og andre interesserede kan komme til disse forestillinger til en specialpris af kr. 65 pr person. Hvis man vil være sikker på at få billetter, tilrådes det, at man så hurtigt som muligt bestiller til specialforevisningen ved henvendelse til Øst for Paradis, Paradisgade 7-9, tlf. 86 19 31 22. Oplys ved bestillingen, at det drejer sig om Foreningen Società Dante Alighieri’s forestilling og oplys navn og telefonnummer.  Hurtig bestilling tilrådes.

Da filmen er en helaftensfilm (142 minutter) er den normale billetpris kr 100, men man kan altså med hjælp fra Dante Alighieri komme til forpremiere til kun kr 65 – inkl. et glas vin efter forestillingen.

 NB: Forudbestillingen er bindende. Hvis billetterne alligevel ikke ønskes, skal de afbestilles senest den 23. august. Foreningen kommer til at betale for evt. ikke-afhentede billetter og vil derfor sende betalingskravet videre til bestilleren. Ved bestillingen oplyses navn og adresse og telefonnummer.

 Vi håber at se mange af filminteresserde, og som vanligt vil Foreningen være vært ved et glas vin efter forestillingen.

 

Ib Larsen

Presidente