Rejse til Rom: Rejs foråret i møde 2. – 7. marts 2016 med Mogens Nykjær

Forår i Rom med Foreningens trofaste foredragsholder Mogens Nykjær

Rejs foråret i møde 2. – 7. marts 2016 Mogens Nykjær & Ib Larsen:

En rejse for både nye og også mere erfarne Rom-rejsende, hvor vi besøger nogle af de kendte og mindre kendte, men endnu mere interessante steder i Rom. Selvom rejsen er en slags ”Rom for begyndere og fortsættere’, så vil alle Rom-rejsende få en fantastisk oplevelse.
Rejseledere:
Mogens Nykjær, mag. art, tidl. lektor i kunsthistorie på Aarhus Universitet og bl.a. forfatter til bøgerne: Peterskirken og I Pavernes Rom samt Venezia, Byhistorie og kunst og bogen om Det Sixtinske Kappel
En lokal dansk-italiensk arkæolog vil tage os med i det gamle Rom
Ib Larsen, Direktør Italien Information Service, presidente Società Dante Alighieri

 Italien Information Service ( IIS) arrangerer i samarbejde med Società Dante Alighieri igen en kulturrejse til Rom. Også på denne rejse har vi en meget meget kvalificeret rundviser med:Tidl. lektor i kunsthistorie ved Århus Universitet, mag. art. Mogens Nykjær, bl.a. forfatter til bogen I Pavernes Rom med en grundig gennemgang af et stort antal af Roms kirker, pladser og andre monumenter. Mogens Nykjær har tidligere skrevet bogen om Peterskirken. Sidstnævnte bog er et pragtværk og den første totale fortolkning af kristenhedens største kirke. Sidste år  udkom også bogen om Det Sixtinske Kapel. (Gyldendals forlag).

En lokal dansk-italiensk arkæolog vil tage os med de ældste af seværdighederne i Roms centrum.

Ib Larsen vil som vanligt på disse rejser forsøge at holde styr på det praktiske og på gæsterne!

 Læs mere om rejsen og om tilmelding på dette LINK

På vores veje rundt i Rom kommer vi naturligvis også tæt på de mest kendte seværdigheder, så nye Rom-rejsende kan også roligt tage med!