Onsdag, den 15. november 2017, kl. 19.00: “Ti ting man skal gøre i Italien mindst én gang i livet”

 

Foredrag ved Giulia Pierucci

Sted: Rosborg Gymnasium, Vestre Engvej 61, 7100 Vejle. Auditoriet

Kort: Se dette LINK

Et foredrag om nogle skønne, men mindre kendte steder i Italien, som man skal besøge mindst en gang i livet.

Firenze, Rom, Venedig, Uffizi, Pompei, Colosseum, Ponte Vecchio, og Dolce Vita…

Mange rejser som turister til Italien, men…hvad betyder det at være en ægte rejsende i ”Det smukke Land” (Il Bel Paese)? Hvad laver italienerne, når de nyder Italien og dets store skønhed?

Foredraget er en usædvanlig rejse fra nord til syd for at opdage nogle af disse steder, der ofte er ukendte for turister, men som kan give enkle og ekstraordinære oplevelser og muligheden for at føle sig som en italiener blandt italienerne, gennem mad, kultur og traditioner.

Italien som du har altid drømt om, men som ingen nogensinde har vist dig. I løbet af foredraget foreslår Giulia Pierucci nogle ture, der er usædvanlige, men nemme at arrangere, sjældenheder som skal opdages og mysterier om Italien og alt det, som landet tilbyder dem med åbne øjne og nysgerrige sind.

Giulia Pierucci har undervist i italiensk sprog og kultur ved Aarhus Universitet siden 2012. Inden hun kom til Danmark, arbejdede hun lige så engageret og passioneret med det samme job i Italien (hvor hun har også arbejdet som turistguide) og rundt omkring i verden.

Giulia Pierucci holder sit foredrag på dansk!

Medlemmer af Foreningen Dante Alighieri har gratis adgang til foredraget og skal ikke forhåndstilmelde sig, men foreviser blot, på anmodning, gyldigt medlemskort. Gæster og ikke-medlemmer betaler kr. 100/person. Gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK

(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen – og samtidig få adgang til en række arrangementer hvert år. Se under INDMELDELSE Dante Sydøst).

I pausen byder Dante Sydøst, som vi plejer, på et glas vin og med mulighed for en god snak med Giulia Pierucci og med de øvrige medlemmer.

Tovholdere på arrangementet:

Hanne Nielsen, [email protected]  tlf. 28760673

Allan Lyhne, [email protected]  tlf: 91562554