Onsdag 11. juni: Foredrag i Fredericia om vulkaner- fra Vesuv til Etna og Stromboli

 Går sommerferien til Italien i år?

 – Eller er du bare vild med vulkaner?

Kom og få inspiration til et par eksplosive udflugtsmål i Syditalien, som vil fascinere hele familien!

Vulkaneksperten Henning Andersen holder i samarbejde med den italienske kulturforening Società Dante Alighieri det spændende foredrag

Fra Vesuv til Etna og Stromboli

Onsdag 11. juni 2014 kl. 19.00

om vulkanernes historie og mysterier samt kulturen og levevilkårene for de mange mennesker, som bor på og omkring disse eksplosive naboer!

Fredericia Bibliotek
Prinsessegade 27
7000 Fredericia

 Se KORT

 NB: Bibliotekets hoveddør låses automatisk kl. 19.00, så kom i god tid.

Efter kl. 19.00 kan man ikke komme ind!

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri har gratis adgang, men bedes alligevel forhåndstilmelde sig via nedenstående link. Da medlemmerne har gratis adgang, udsteder billetsystemet ikke en medlemsbillet, men registrerer kun tilmeldingen. Derfor medbringes gyldigt medlemskort, som forevises på eventuel anmodning.

Gæster og ikke-medlemmer skal også forhåndstilmelde sig og skal købe adgangsbillet NB: Prisen er kun  100 kr for gæster (uanset, hvad der måtte stå på siden for billetkøb)

Gæster og ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK

(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få adgang til 10-15 arrangementer. Se LINK).

Skynd dig – der er kun et begrænset antal pladser!

Henning Andersen (www.vulkaneksperten.dk) har beskæftiget sig med vulkaner siden han som dreng læste bogen Rejsen til jordens indre. Siden har han rejst rundt i hele verden for at studere vulkaner. Han er en erfaren og spændende foredragsholder, har udgivet flere bøger om vulkaner, leder ture og rejser til vulkaner rundt om i verden og har også produceret film om Etna, Vesuv og de islandske vulkaner.