Ny bog af Morten Beiter – Tilbud til medlemmerne i Kbh.

 Den store kender af Italien og populære journalist og forfatter Morten Beiter har netop udgivet en ny bog:

 I Passione! tegner journalist, forfatter og italiens-kender Morten Beiter et portræt af Italien og italienerne set gennem spisekammerets nøglehul. Bogen er især tænkt som inspiration til selv at tage af sted og opdage landet langt fra de store turistruter, med hjernen og hjertet, men ikke mindst med maven.

Ud over at være rigt illustreret af fotograf Brian Karmark indeholder Passione! udvalgte madopskrifter og adresser på særlige restauranter og overnatningssteder. Og så giver Morten Beiter tips til ture, hvor man kan få en råvareoplevelse – f.eks. besøg på et lakridsmuseum og en bøffelfarm med tilknyttet ostemejeri.

 Tilbud til medlemmerne af Dante København:

 Bogen koster normalt 400 kr. Medlemmerne af Società Dante Alighieri i København kan købe bogen for kun 350 kr. inkl. porto. (portoen ville koste 60 kroner).

 Hvis du er interesseret, så send straks og allersenest den 7. oktober en bindende bestilling via mail til Lucia Rota Andersen [email protected]

I mailen angives bestillingen og tydelig navn, adresse og dansk postnummer. Foreningen fremsender derefter en samlet bestilling til forlaget Gyldendal, som derefter pakker og sender bogen til hver enkelt modtager, og der vedlægges en faktura på 350 kroner.

Tilbuddet gælder bøger, der skal sendes til adresser i Danmark. For evt. udenlandske adresser lægges portoen oveni de 350 kr.

 

Portræt af Morten Beiter Forside Passione