Fredag den 6. maj 2022, Foredrag Giulia Longo: NAPOLI

 

Vi er meget glade for at kunne invitere til et foredrag med ærkenapolitaneren, phd Giulia Longo

På eventyr i Napoli

Fredag den 6. maj,   2022 kl. 17 -19  (NB!)

Århus Universitet,

NB: I det vanlige auditorium i de “gule bygninger”, i Nordøsthjørnet.

Bygning 1324, lokale 011

Se kort, tryk på LINK  

På eventyr i Napoli

 

Giulia Longo fortæller på dansk om sin hjemby i Syditalien. Hun kommer ind på alt muligt forskelligt: historie, kunst, kultur, mad, vin, film – og meget mere.

 

Giulia Longo er ph.d. i filosofi fra Federico II-universitetet i Napoli. Hun oversætter Søren Kierkegaards værker til italiensk. Gæsteforsker på Søren Kierkegaard Forskningscenteret ved KUA. Tidligere transskribenter på Thorvaldsens Museum. Hun har modtaget flere stipendier på Det Danske Institut i Rom i forhold til forskellige udstillingsprojekter om Thorvaldsen i Italien. Dem vil hun fortælle mere om ved denne lejlighed.

Medlemmerne af Foreningen Società Dante Alighieri har gratis adgang, skal ikke forhåndstilmelde sig, men og viser på blot på forlangende gyldigt medlemskort; mens ikke-medlemmer og gæster betaler kr. 100/person.**

Gæster/ikke-medlemmer skal tilmelde sig foredraget ved at købe adgangsbillet via dette LINK

(Måske ville det være en god idé spare de 100 kroner og i stedet at melde sig ind i foreningen, og samtidig få gratis adgang til 10-15 arrangementer).

Efter foredraget bydes som vanligt på et glas vin og mulighed for snak med foredragsholderen og med de øvrige medlemmer.

 

 

 

 

**NB: I forbindelse med betalingen opkræves et billetgebyr på kr. 5,- samt et lille, varierende gebyr til kortudsteder afhængig af, om man betaler med Dankort, Visa, Eurocard m.fl.