Mandag den 27. november 2017: Festlig sæsonafslutning

 

TILMELDING LUKKER I DAG KL 18.00

 

Mandag den 27. november  2017: Festlig sæsonafslutning

 

 

Foreningen Società Dante Alighieri indbyder herved medlemmerne og deres gæster (se nedenfor) til års- afslutningen, hvor der som vanligt inviteres til en hyggelig aften med foredrag og spisning:

 

 
Mandag den 27. november, 2017 kl. 18.30 (NB!)
”Studenternes Hus”, Ringgaden, Århus Universitet,
Hornung- og Richard Mortensen stuen
(Indgang fra Ndr. Ringgade eller Langelandsgade

 

 

Som indledning til aftenen vil der som vanligt være et opbyggeligt foredrag.

 

I år er det lykkedes at lokke Kia Bach til at fortælle om sine syv  år i Rom under titlen: ” Kærlig hilsen fra Rom”*

 

Kia Bach har boet syv år på Det Danske Institut i Rom, hvor hendes mand var direktør. Gennem årene har hun skrevet dagbog om alle de spændende, skøre og varme oplevelser, hun har haft under opholdet. Hun har arbejdet med sigøjnere i kirken på Piazza Ungheria, hun har undervist i flygtningecentret i den amerikanske kirke, og hun har arbejdet på den smukke protestantiske kirkegård, hvor bl.a. digterne Keats og Shelley ligger begravet. Hun har mødt Italiens præsident Giorgio Napolitano og mange andre italienske kulturpersonligheder. Hun har også mødt en række spændende personer på Instituttet, der i det hele taget har været ramme om mange store oplevelser.

 

KIA BACH er født i Nordjylland og er uddannet lærer på Hjørring Seminarium. Som lærer har hun især arbejdet med indvandrere og børn og unge med problemer, bl.a. på et behandlingshjem i Århus Amt. Kia Bach er gift med komponist Erik Bach.

* På Forlaget Mellemgaard udgav Kia Bach for et par år siden: “Dagbog af Kia Bach – Kærlig hilsen fra Rom”:

 

Efter foredraget er der som vanligt en skøn  buffet til   KUN kr 150 / person.  NB: For at få så mange af medlemmerne som muligt til at komme, så har vi fået sat medlemsprisen ned i forhold til sidste år, – og kvaliteten op!

Drikkevarer købes på stedet til rimelige priser.

* NB: Medlemmernes venner, bekendte og gæster er meget velkomne; men ikke-medlemmer skal betale Foreningens reelle kostpris for arrangementet: kr. 225,- / person
(…så det kan altså godt betale sig at blive medlem )

 

OBS: Hvert medlem kan kun købe én medlems-billet, ‘samboende par’ kan altså kun købe to – og kun to billetter. Øvrige venner og bekendte betaler gæste-prisen. Foreningen giver et tilskud til medlems-billetten, men gæster betaler den reelle omkostning til mad og foredrag.

 

Tilmelding til middagen er nødvendig og sker ved at betale med kreditkort på dette LINK

 

Betaling kan desværre ikke ske kontant eller med check.

 

Vi håber at se alle Foreningens medlemmer!