Kopi af nyhedsmail fra den 16. november

 

Vind to biografbilletter
VIND TO BIOGRAFBILLETTER til den italienske film Human Capital . Filmen, der er baseret på Stephen Amidos bestsellerroman, er et prisbelønnet drama om den italienske overklasse. Så forbered dig på italiensk design og drama i verdensklasse. Filmen får premiere i slutningen af november. Blandt alle, der har tilmeldt sig til Sæsonafslutningen inden den 20. november trækkes lod om to billetter til filmen.Læs mere om filmen nederst i denne nyhedsmailVi minder venligst om, at det nu haster MEGET med tilmelding til den festlige og traditionsrige sæsonafslutning den 1. december, hvor der bydes på italiensk buffet og på en fornøjelig festtale – og ikke mindst et godt samvær med Foreningens øvrige medlemmer.  Der vil også være mulighed for at hilse på mange af årets foredragsholdere, som er specielt inviterede.

Læs mere om arrangementet og om tilmeldingen på dette LINK 

NB: For at få medlemsrabatten skal man i forbindelse med tilmeldingen oplyse MEDLEMSNUMMER – dette nummer står på medlemskortet, som blev tilsendt via e-mail i forbindelse med betaling af kontingentet. Hvis kortet er blevet væk, så ligger der sikkert en kopi af mailen i IND-bakken i e-mail-post-programmet.

Medlemskortet skal altid medbringes til Foreningens arrangementer og forevises på anfordring. I forbindelse med arrangementer vil det ofte være muligt at få udleveret et egnet plastetui. Såfremt medlemskortet er blevet helt og aldeles væk og alt andet er prøvet og alligevel ikke virker, så kan man forsøge at kontakte Foreningen, der muligvist kan hjælpe med at fremskaffe et erstatningskort.

 

Vi minder også om det næste arrangement, den 25. november, hvor der er et interessant foredrag ved Thomas Arvid Jaeger om Renæssancens Arkitektur.

Læs mere på dette LINK:

Der er nu kun få pladser til Rejsen til Rom med Mogens Nykjær, 9.- 14. december.

NB: Ved evt. tilmelding efter den 16. november stiger prisen kr 1.000 / deltager pga. stigende flypriser.

Læs meget mere om rejsen på LINK

 

Fornyelse af medlemskabet: Når tiden er inde til fornyelse af medlemskabet, så udsender Foreningens billetsystem Flexbillet automatisk en betalingsanmodning. Ind til man hører fra Flexbillet, skal man altså  ikke selv gøre noget.  Kontingentet er løbende 12 mdr. fra indmeldelsesdato.

 

Læs mere om 

Den nye italienske film Human Capital :

Den 20. november får den italienske film Human Capital dansk biografpremiere. Filmen, der er baseret på Stephen Amidos bestsellerroman, er et prisbelønnet drama om den italienske overklasse. Så forbered dig på italiensk design og drama i verdensklasse.

Human Capital er fortællingen om dysfunktionelle familieforhold og økonomisk deroute mellem to familier. På en mørk vinteraften bliver en cyklist påkørt af en jeep. Cyklisten dør, og gerningsmanden forsvinder i nattens mulm og mørke. I efterdønningerne på ulykken bliver den rige familie Bernischi og den konkurstruede Rovelli-familie tæt forbundet – men hvorfor? Pludseligt viser der sig at være mange tætviklede tråde mellem de to familier, der ellers tilhører to vidt forskellige klasselag.

Human Capital har vundet mange priser på den internationale festivalscene, heriblandt var den storvinder ved den italienske Donatello-uddeling. Filmen er storfavorit til at blive udtaget som Italiens Oscar®-bud. På rollelisten ses blandt andre to at italiensk mest omtalte kvindelige skuespillerinder, Valeria Golino og Valeria Bruni Tedeschi, der vandt hovedprisen som kvindelige hovedrolleindehaver ved Tribeca Film Festival i New York.

LINK TIL TRAILER

 

Dante Alighieri Aarhus (16-11-2014)